Disney

Disney

Vem älskar inte Disney? Detta populära varumärke har skapat filmer och karaktärer som tagit världen med storm. Hos oss hittar du en hel del produkter som kommer från Disney. Det är speciellt produkter som du kan använda i din bil. Det kan vara tråkigt för ett barn att åka bil och därför har Disney tagit fram en del produkter som kan göra bilresan lite mer uthärdlig. Vi har till exempel fina Disney-solskydd som du kan sätta upp på rutorna i din bil. På så sätt slipper ditt barn få solen i ansiktet och bli för varm samtidigt som han eller hon också får något roligt att titta på.

Viktigt med solskydd i bilen

När du väljer ett solskydd till ditt barn att ha i bilen kan du med fördel välja ett med ett motiv som ditt barn tycker om. Disney har skapat många karaktärer som ditt barn kan känna igen, till exempel Askungen, Nalle Puh och Blixten McQueen. Solskydden sätts enkelt upp på rutan med hjälp av sugproppar, och de är lika enkla att ta ner vid behov. Disney hjälper dig att skydda ditt barn mot solens skadliga strålar och även från att det blir för varmt under sommarens bilresor. Ta en titt i vårt utbud och hitta den variant som passar dig och din familj allra bäst.

Förvaring i bilen

Hur ska du göra för att barnen inte ska bli uttråkade då? Disney har förvaring som du hänger på sätet där du kan lägga diverse saker som dina barn kan roa sig med i bilen. Även dessa finns i olika varianter med Disney-karaktärer. Låt ditt barn hjälpa till att fylla prylfickan med leksaker, böcker, målarböcker och kritor till exempel. Det kommer göra bilresan så mycket roligare för dina barn. Vårt utbud utökas och kan även förändras med tiden, ta en titt då och då för att hålla koll på om vi får in något som du funderar på att köpa.

We can't find products matching the selection.