Done By Deer

Done By Deer är ett danskt företag med babyartiklar designade av Helene Hjort. Hon lägger in starka skandinaviska influenser i sin design och produkterna är lika snygga i hemmet som de är roliga för barnet. Produkterna är utformade för att väcka barns fantasi och kommer i flera djärva färger. Du hittar allt från bäddutrustning och filtar till tallrikar och bestick. Mer finns att upptäcka! Done by Deer är för familjer som tror på att livet med barn och livet med snygg design är en perfekt matchning. Deras design är gjort för barnen - och deras föräldrar. De är djupt rotade i leksakstillverkning och strävar efter att kombinera modern skandinavisk design med funktioner som är roliga och lekfulla. Deras konstruktioner stimulerar barnets sinnen och utveckling med material, färgkombinationer och detaljer som små fingrar och ögon älskar att utforska. För att inte tala om deras söta gosiga leksaker.

Done by Deer har en distinkt grafisk design och en tydlig hänvisning till den Skandinaviska livsstilen. Filosofin är enkel: De kombinerar innovativ design, säkerhet, och en vågad användning av moderna färger. Alla deras produkter är utformade internt av Helene Hjorth och säljs genom ett växande nätverk av distributörer i Skandinavien och större delen av Europa. Detta gör varje objekt från Done by Deer enastående. Allt som görs av Done by Deer är 100% barnvänliga och naturligtvis testas de noggrant för att uppfylla eller överträffa de stränga europeiska säkerhetsstandarderna.

Done by Deer görs av den danske formgivaren Helene Hjorth (Deer betyder Hjort på engelska). Helene har en speciell förmåga att upptäcka de moderna designtrenderna och omvandla dem till 100% barnvänliga artiklar som både väcker fantasin hos barn och är moderna bitar av design i hemmet. Helene utmanar sig själv och hennes formgivning ständigt för att förnya och göra så att varje produkt sticker ut. Inget lämnas åt slumpen och Helene Hjort är i varje detalj.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 125

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 125

Sida
per sida
Stigande ordning