Donkey Breezy

Donkey Breezy är den ultimata suffletten att ha som ett komplement till din vagn under sommarens varma dagar. Detta är förstahandsvalet hos föräldrar världen över för att skydda sitt barn när man är ute på äventyr under sommaren. Men sina många möjligheter så underlättar den vardagen så mycket så det är svårt att tänka sig att vara utan den.

Tyget i Donkey Breezy har solskyddsfaktor UPF 50+ på alla partier utom i nätpanelerna som sitter på sidorna. Dessa nätpaneler finns där för att låta luften cirkulera så mycket som möjligt igenom suffletten då det annars skulle bli väldigt varmt i suffletten om man drar fram den så långt det går. Just för att den har nätpanelerna på sidorna så är Donkey Breezy att föredra framför den vanliga suffletten på sommaren så att luften verkligen får chansen att cirkulera runt barnet då det kan bli otroligt varmt i en sufflett på sommaren, speciellt om man drar ner den mycket för att ge skugga till barnet. Hänger man då dessutom en filt på suffletten för att få mörker så blir det ännu varmare. Då är Donkey Breezy det första och bästa alternativet till den vanliga suffletten.

I bakkant på Donkey Breezy så har du en dragkedja som du kan öppna upp för att just kunna dra fram suffletten ytterligare ett steg för att ge så mycket skugga som möjligt. Tyget i Donkey Breezy är också vatten- och oljeavvisande så skulle det plötsligt börja regna så tål suffletten det till en viss gräns. Ska man vara ute längre stunder i regn så rekommenderar vi alltid att du använder det regnskydd som du fick med i din vagn när du köpte den. Donkey Breezy köps som bara textil och du använder de sufflettbågar som du har till din vanliga sufflett. Det är väldigt enkelt att ta loss det vanliga sufflettyget för att sedan trä på Donkey Breezy istället.

Uppe på Donkey Breezy har du en lucka som du öppnar med två dragkedjor och på så sätt har du lätt åtkomst till din baby om en napp har tappats eller om det ska tröstas en stund. Luckan kan du rulla upp och fästa med ett gummiband om du skulle vilja ha den öppen hela tiden. Runt hela framkanten på Donkey Breezy sitter ytterligare en dragkedja som döljer ett insektsnät som du lätt kan dra ner och fästa runt fotstödet på sittdelen eller nederkant på liggkorgen så ditt barn är helt skyddat från mygg och andra småkryp.

Donkey Breezy kommer i fyra snygga färger, Ice Blue, Soft Pink, Dark Khaki och Arctic Grey så att du kan matcha din sufflett till din vagn på bästa sätt. Här är det ju bara tycke och smak som avgör vilken färg du väljer men du kommer aldrig att ångra ditt beslut att köpa en Donkey Breezy för att skydda ditt barn mot solens starka strålar och slippa tanken på att du kanske inte gjort tillräckligt för att skydda ditt barn. Detta är en investering som du har god användning för under hela barnvagnsperioden när du använder din Bugaboo Donkey vagn.

Visa som Rutnät Lista

7 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

7 Produkter

per sida
Stigande ordning