Duovagnar

Duovagnar

Duovagnar är smidiga då du får allt du behöver i ett paket, både liggdel och sittdel. Du behöver inte tänka på vad du måste komplettera med – allt finns med som du behöver. Hos oss på Big Baby så har vi noga valt ut varumärkena på duovagnar så att du bara har det bästa att välja emellan. 

Ibland kallas vissa dubbelvagnar även för duovagnar då de är tänkta för två barn men det vanligaste är att benämningen står för att du får två delar, en liggdel och en sittdel i samma paket. På en duovagn så använder du samma chassi genom hela användningstiden, du byter bara ut liggdelen mot sittdelen när barnet är ca 9 månader och börjar kunna sitta någorlunda stadigt. Till en börjar kan du välja att ha sittdelen emot dig så att du får kontakt med ditt barn men runt året är det många som väljer att vända sittdelen framåt så att barnet får utforska världen lite mer men ändå känna tryggheten av att mamma eller pappa finns i närheten.

Våra duovagnar kommer i alla möjliga varianter och i många av dem kan du välja på olika färger och olika chassin allt efter de behov du har för att kunna använda din duovagn som du vill i din vardag. Till detta har du en massa tillbehör att välja på som kan underlätta din vardag ytterligare så som skötväska, åkpåse, sittdynor m.m.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 71

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 71

Sida
per sida
Stigande ordning