Elodie

Elodie Details är ett svenskt designföretag som skapar funktionella och innovativa babyprodukter som lever upp till sitt motto att göra "stora skillnader för små människor". Personlig stil är inte en fråga om ålder och Elodie Details strävar därför efter att skapa roliga och unika produkter som uttrycker en personlighet. I deras sortiment hittar du alla dessa små accessoarer som livar upp vardagen, allt från nappar och napphållare till barnvagnar och barnvagnstillbehör - allt med en unik känsla för stil! Elodie Details är ett svenskt designföretag som skapar funktionella och innovativa babyprodukter som lever upp till sitt motto att göra "stora skillnader för små människor". På Elodie Details arbetar de för att de produkter vi använder i det vardagliga babylivet är mer än enkla nödvändigheter för en enklare vardag. De berättar något om vilka vi är. Personlig stil är inte en fråga om ålder och Elodie Details strävar därför efter att skapa roliga och unika produkter som uttrycker en personlighet. Deras största uppdrag är att lyfta alla dessa små produkter i det dagliga babylivet i de snygga tillbehör de alla har potential att vara. Från nappar och napphållare, till barnvagnar och barnvagnstillbehör - allt med en unik känsla för stil.

Elodie Details produkter säljs genom återförsäljare i 35 olika länder på alla 5 kontinenter, från El Salvador till Nya Zeeland.

Företaget Elodie Details bildades i Stockholm 2006 av Linda Sätterström, kring tiden hennes dotter (som heter Elodie) föddes. Marknaden för väldesignade babykläder blomstrade redan, men de medföljande tillbehör och "nödvändigheterna" var fortfarande lika konventionella och tråkig som någonsin. Ingenting annat än tryckta segelbåtar och nallar. I sann DIY - anda, skapade Linda sina egna napphållare och började snart leverera dem till lokala återförsäljare.

En idé som bildades var att napphållare var mer än bara ett sätt att hålla nappar från att kastas bort. De kan också vara ett tillbehör, och något att ses och beundra. Idén blev en verklig hit hos konsumenter, först i vårt infödda Skandinavien, och sedan hela Europa. Fler produkter utvecklades därefter och idag har varumärket ett brett sortiment av babyprodukter, allt från nappar till barnvagnar. Elodie Details jobbar mycket för miljön och ser till att deras produkter är fria från BPA och de använder OEKO-TEX Standard 100 i sina textilier. Många av deras fabriker som de samarbetar med har varit med från starten av företaget och de ser alltid till att deras samarbetspartner har samma värderingar som dem. Tio år efter att varumärket etablerades, är Linda fortfarande VD och chefsdesigner bakom varumärket.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 269

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 269

Sida
per sida
Stigande ordning