Elodie Details Åkpåsar

Här hittar du Elodie Details åkpåsar. Vi på Big Baby har alltid de senaste modellerna på Elodie Details åkpåsar och har mycket på lager. Beställer du via vår e-handel har du din order på 1-3 dagar. 

Alla Elodie Details åkpåsar är vind och vattenavvisande och de kommer med hål för 5-punktsele så att ditt barn sitter tryggt i vagnen även med åkpåsen i. Elodie Details åkpåsar har en dragkedja som går runt hela åkpåsen så att du lätt kan öppna upp när du ska ta i och ur barnet eller om ni är inne i en butik och bara behöver öppna upp lite. Framtill på alla Elodie Details åkpåsar så har du ett par tryckknappar så att du kan vika ner kanten och knäppa fast den så att åkpåsen blir lite med öppen och ditt barn får lite mer rörlighet. Alla åkpåsar kommer också med en mysig pälskrage som ger lite extra värme uppe vid huvudet.

Då Elodie Details åkpåsar inte är tillverkade för någon specifik vagn så är de väldigt universella i formen vilket gör att de passar i de allra flesta barnvagnar som finns ute på marknaden. Elodie Details åkpåsar är fyllda med polyesterfiber vilket ger den där härligt fluffiga känslan som dun, i denna åkpåse kommer ditt barn aldrig att frysa. Tack vare detta kan du tvätta åkpåsen i 40 grader i tvättmaskinen. Mindre smutsfläckar kan du lätt torka av. Elodie Details åkpåsar kommer i flera snygga färger så att du kan matcha med din barnvagn.

Det senaste tillskottet hos Elodie Details åkpåsar är en åkpåse till bilbarnstol som också går att göra om till en overall. Den kommer i två storlekar och grenen så sitter det dragkedjor så att du kan välja att göra två ben nertill på åkpåsen eller en påse. Det gör att den fungerar alldeles utmärkt att ha både i vagnen och i bilstolen. Åkpåsen kommer också med ärmar och en luva.

Visa som Rutnät Lista

10 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

10 Produkter

per sida
Stigande ordning