Britax B-Agile 4 Plus Bas Black

Slut i lager
SKU
BX2000023122
Specialpris 1 996 kr Ordinarie pris 2 595 kr
Lagerstatus
Webbutik
Tillfälligt slut
STOCKHOLM
Kungens kurva
Tillfälligt slut
Häggvik
Tillfälligt slut
Sickla
4 st
GÖTEBORG
Sisjön
2 st
Backaplan
1 st
Kaserntorget
Tillfälligt slut
MALMÖ
Svågertorp
Tillfälligt slut
Obs! Sufflettpaket köpes separat

B-AGILE 4 PLUS har utformats för familjer som behöver en lätt och smidig sittvagn med maximal komfort för sin lilla resenär. Den stora suffletten ger extra skydd mot vind, regn, snö och solskydd. B-AGILE 4 PLUS visar att komfort också kan vara kompakt.

Bättre komfort och större flexibilitet: I B-AGILE 4 PLUS kombineras många bra funktioner, allt för att du ska få ut det mesta av din barnvagn. Det justerbara fotstödet är enkelt att justera i takt med att barnet växer, vilket betyder att ditt barn alltid sitter bekvämt.

B-AGILE 4 PLUS är en lättviktsvagn, med massor av bekväma funktioner och tillverkad för att göra vardagslivet enklare. De svängbara framhjulen och den smidigt utformade designen gör barnvagnen lätt att manövrera var du än går - i trånga gränder likväl som på folktäta shoppinggator.

B-AGILE 4 PLUS är väldigt flexibel och enkel att anpassa efter just dina behov. Tack vare det justerbara fotstödet och ryggstödet med fullt liggläge kan du använda mjuklift till din baby i vagnen, och med hjälp av CLICK & GO®-adaptrarna, som du köper separat, fäster du enkelt en matchande liggkorg eller valfritt babyskydd från Britax Römer på din vagn.

Med en enkel enhandsmanöver fäller du snabbt ihop barnvagnen och har andra handen fri för att hålla ditt barn. Barnvagnen är försedd med ett automatiskt lås som ser till att den håller sig ihopfälld tills du vill använda den igen.

Sittvagn, hopfälld (utan sufflett) (H x B x D)
32 x 58 x 73.5 cm
Vikt
9.5 kg
Högsta viktkapacitet
22 kg