Ergobaby

Ergobaby är bra för föräldrar och barn

Med en Ergobaby kan du enkelt ha ditt barn i sele. Det finns olika modeller som exempelvis Ergobaby 360 att välja mellan, och de har alla gemensamt att de är ergonomiskt utformade. De är bevisat skonsamma för både höfter och rygg hos föräldrarna. Dessutom kan de användas ända tills barnet är 36 månader gammalt. För användning till nyfödd behövs spädbarnsinlägg i vissa modeller, men det finns också varianter där det inte behövs. Information om det hittar du i produktbeskrivningarna som du enkelt ser genom att klicka på en produkt.

Fördelar med en bärsele

En bärsele är till stor hjälp för föräldrar som behöver ha händerna fria. Tack vare en sele från Ergobaby kan du ha ditt barn i famnen samtidigt som du exempelvis städar eller lagar mat. Tack vare dess ergonomiska design belastas inte din kropp på ett felaktigt sätt och den har även justerbara band för en perfekt passform. Många av modellerna kan dessutom bäras i tre eller fler positioner, framtill på magen, på ryggen och på höften, beroende på vilken position som passar för tillfället. Med rätt bärsele har du dessutom händerna fria.

Ergobaby bärsjalar

När det kommer till bärsjal finns det ingen sådan i Ergobabys sortiment. De har istället fokuserat på bärselar utan komplicerad knäppning för att du enkelt ska kunna ta på dem. Det finns också en nyare variant av bärsele från Ergobaby, Ergobaby Embrace, som är tillverkad för att användas till nyfödda. Den är enkel att fästa utan att du behöver tänka på speciella knyt eller överblivet tyg, ändå får du ha din bebis riktigt nära. En bärsele är smidig för både dig och ditt barn och ger en helt annan frihet än en barnvagn.

En ergonomisk bärsele

Även Ergobaby original är en bärsele som är ergonomiskt utformad. Det innebär att du inte belastar din kropp på fel sätt. Du får stöd får ett bra stöd korsryggen, som ofta är den som belastas hårdast. Den är dessutom bekväm både för dig och ditt barn oavsett vilken position du väljer att ha den i. Du kan även tvätta alla bärselar från Ergobaby i maskin. För att kunna välja rätt bärsele utifrån ditt barns vikt, läs produktens beskrivning där det och bland annat skötsel, material och dylikt finns beskrivet.

Med Ergobaby kan du ha barnet i flera positioner

Ergobaby erbjuder bärselar där du kan bära ditt barn i flera olika positioner. Du kan till exempel ha barnet på magen i både framåtvänd och inåtvänd position. Det finns även möjlighet att ha barnet på ryggen samt på höften. Beroende på ålder och vikt kan olika positioner passa bättre för olika ändamål, vilket gör dessa bärselar otroligt mångsidiga och flexibla. Bärselen är mycket smidig och bekväm för både dig och barnet. Den kan dessutom enkelt tas av och på. Med rätt bärsele kan du få mycket gjort under dagarna.

Välj den variant som passar dig

Välj en bärsele från Ergobaby

Du får samma känsla med en bärsele som med en sjal, men den är enklare och smidigare att använda. Oavsett om det är till spädbarn eller större barn är en bärsele från Ergobaby alltid ett bra val. Hos oss hittar du ett brett sortiment av olika bärselar från Ergobaby som du kan välja mellan för en smidig småbarnstid.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 16

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 16

Sida
per sida
Stigande ordning