Ergobaby Bärsele Adapt Svart

I lager
SKU
RREBCBCAPEABLK
1 499 kr
Lagerstatus
Webbutik
3 st
STOCKHOLM
Kungens kurva
Tillfälligt slut
Häggvik
Tillfälligt slut
Sickla
1 st
GÖTEBORG
Sisjön
1 st
Backaplan
Tillfälligt slut
Kaserntorget
3 st
MALMÖ
Svågertorp
2 st
Ergobabys första bärsele utan spädbarnsinlägg från nyfödd, erbjuder Ergobabys välkända komfort och ergonomi för barn och förälder och en justerbar, ergonomisk sits som gradvis anpassas till ditt växande barn. Ergobaby ADAPT är enkel att använda från nyfödd till litet barn (3,2 - 20 kg), inget inlägg behövs. Korsbara axelremmar med extra vaddering och midjebälte med stöd för ländryggen ger extra bekvämlighet och komfort för föräldrar.

Funktioner

3 ergonomiska bärpositioner: Mage inåtvänd, höft- och ryggposition.
Enkel att använda, inget spädbarnsinlägg behövs till nyfödd.
Ergonomisk skålformad sits som gradvis anpassas till det växande barnet, från nyfödd till småbarnsåldern (3,2-20 kg), där barnet sitter i en ergonomisk M-formad position i varje storleksinställning.
Lång bärkomfort för föräldrar med jämn viktfördelning mellan höfter och axlar.
Mjuka, vadderade axelremmar som går att korsa. Utmärkt för mindre bärare eftersom det ger en tajtare passform och för dem som föredrar enkel knäppning på sidan (justerbar 73 cm -124 cm)
Midjebälte med extra stöd för ländryggen och dubbeljustering för enkel åtdragning (66 cm - 140 cm). Kan bäras lågt eller högt i midjan så att både mindre och större bebisar hamnar på pussnivå.
Vik- och vändbart, huvud- och nackstöd med vaddering.
Huva för sovstöd och amningsskydd (UPF 50+).
Adapt är en amningsbar bärsele.
100% premium bomull.
Maskintvätt