Firefly

Firefly Reflex

Big Babys Firefly Reflex är så populära att vi kallar den årets modefluga för barnfamiljen. Vuxna och barn kommer inte lämna hemmet utan reflex. Sätt den på jackan, barnvagnen eller väskan. När den snurrar reflekteras ljuset vackert i mörkret. Besök Bib Babys e-handel, vi har kvalitetsprodukter inom utvalda varumärken för babys 0–3 år.

Firefly Reflex är de första reflexerna på marknaden som är skapade för att vara både trygga och snygga. Efterfrågan är stor och de används inte bara av barn utan även vuxna fäster dem på sina kläder. Märket grundades av två modemedvetna svenskar 2008. De bor i New York City men har designkontoret i Sverige.

Annorlunda och roliga reflexer

Firefly Reflex är och annorlunda och roliga så att alla ska vilja bära dem, vuxna som barn. De finns i färgerna doveblue, taupe och silver. Big Baby har snabb leverans och fri frakt över 500 kronor, så passa på att beställa fler varor till din baby. Handla via vår e-handelsshop så lovar vi prisgaranti.

Reflexerna är av svensk kvalitet och har hög standard när det kommer till säkerhet. En reflex kan rädda liv men det viktigaste är att bära den synligt och inte lämna den hemma. Utan reflex syns du från ett fordon på högst 30 meter. Bär du en reflex syns du på hela 125 meters håll.

Visa som Rutnät Lista

1 Produkt

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Produkt

per sida
Stigande ordning