Gosedjur, nallar & mjukisdjur

Gosedjur, nallar och mjukisdjur

Gosedjur är någonting som vi alla älskar, inte minst de små barnen. Här på Big Baby hittar du nallar som passar de allra minsta barnen, från 0–3 år. Här finns olika varianter från flera leverantörer och du kan välja bland flera olika typer av djur, färger och storlekar. Vad sägs om en mjuk gosedjurs nalle från Teddykompaniet. En sådan växer din baby aldrig ifrån då det är en tidlös sak att ha. Om du är på jakt efter ett gosedjur till någon annans barn kommer du hitta många fina varianter här.

Ett gosedjur ska helst vara mjukt och lent, samt att det ska vara säkert för de små barnen. Hos oss hittar du endast produkter av hög kvalitet som vi noga har valt ut för just dig och din baby. Du hittar bland annat ekologiska mjukisar i form av dockor i olika kön och hudfärger, ett perfekt sätt för ditt barn att veta att vi alla är olika. När det kommer till varumärken vi säljer gosedjur ifrån finns till exempel Babblarna, Teddykompaniet och Bukowskis i vårt utbud.

Köp ett mjukisdjur till din bebis hos oss

När det kommer till våra gosedjur och mjukisdjur så finns det många olika varianter att välja mellan. Det finns den klassiska teddybjörnen som vi nämnde ovan, men flera andra djur finns representerade i vårt utbud. Bland klassikerna finns till exempel lamm och kaniner som kommer bli din bebis bästa vän redan från födseln. Vi minns väl alla själv hur viktig den där speciella nallen var när man var liten. Men du hittar inte bara dessa klassiska djuren i vårt utbud av gosedjur, det finns fler att välja mellan.

Bland mjukisdjuren hos oss hittar du dessutom djur som till exempel elefant, flamingo och lama. Eller vad sägs om en mjukis i form av en uggla, en tvättbjörn eller en giraff. Vi har något för alla barn och du kan lita på att våra gosedjur är säkra för din baby. Vårt utbud är dock föränderligt och du kan hitta nya saker samt att delar av utbudet kan utgå. Det bästa är att ta en titt här i kategorin för att hålla dig uppdaterad.

De populära Babblarna

Har du hört talas om Babblarna? De är ganska svåra att missa då de finns både på tv, internet och i varje leksaksaffär. Babblarna är perfekta för små barn som behöver lära sig att prata och de sjunger mycket vilket barnen älskar. Hos oss hittar du gosedjur i olika storlekar som föreställer de olika Babblarna. Vi har både stora och små varianter så att du kan välja en mjukis som passar perfekt för din bebis och dess ålder. Babblarna kommer i starka färger vilket är omtyckt även bland de minsta.

Om ditt barn har en favoritbabblare kan det ju vara perfekt att köpa den som ett gosedjur till din guldklimp. Men du kan självklart även välja bland våra andra baby gosedjur också. Ett gosedjur är många gånger barnets bästa vän, samt tröst när de är ledsna. Man kan aldrig få för många nallar och här på Big Baby hittar du ett stort urval bland våra bebis gosedjur. Låt ditt barn mysa med en fin, vacker nalle eller ett mjukisdjur i form av favoritdjuret.
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 47

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 47

Sida
per sida
Stigande ordning