Herobility

Herobility är det hållbara alternativet för babyprodukter

I Herobility utbud hittar produkter som är hållbara ur miljösynpunkt. Ett bra exempel på det är tallriken Eco Baby Plate som finns i tre behagliga milda färger. Denna tallrik är gjord av majs, vilket gör den nedbrytbar. Den är möjlig att diska i maskin i den övre korgen och på max 60 grader. På Herobility har de stor förståelse för bebisens behov och Eco Baby Plate är designad därefter. Låga men vertikala kanter hjälper din bebis att lista ut hur man äter med bestick. En ring i botten av silikon gör tallriken svår att putta.

Mindre kladd med maten

Bebisars första försök att äta själva kan bli en ganska kladdig historia. Hos Herobility kan du köpa en riktigt bra haklapp som skyddar bebisens kläder som ingen annan gör. Den är lite bredare och längre varpå den även skyddar byxorna. Bib Connect kan med fördel användas ihop med Herobility placemat som gör att tallriken står still. För att stilla bebisens sugbehov finns Herobility Pacifier. En napp som är ultratunn för att minska risken för deformerat bett. Kanterna är mjuka och försedda med hål som ventilerar. Pacifier finns i flera färger, två storlekar och kommer i 2-pack.

Sportflaskor för bebisens utevistelse

När bebisen själv får bestämma dricker den helst själv. En pipmugg är då mycket bra men fungerar inte alltid så bra på utflykten eller i lekparken. Vid dessa tillfällen är Sport Bottle från Herobility helt perfekt. Denna flaska är försedd med ett mjukt handtag som gör den lätt att bära med sig. Ett lock skyddar pipen från smuts. Genom en smart ventil är Sport Bottle droppsäker samt under locket finns dessutom ett avtagbart sugrör. Flaskan finns i tre olika färger och i två storlekar, 140 och 300 ml.

Den oumbärliga nappflaskan

Att ge din bebis mat utan en nappflaska är inte lätt även om du ammar. Ibland räcker inte modersmjölken till, utan du måste komplettera med mjölkersättning. Vid varmt väder är det även på sin plats att ge din bebis vatten. Hos Herobility kan du välja mellan flera typer av nappflaskor. En populär artikel är Eco Baby Bottle som har en nappflaska av stöttåligt glas och ett hölje av silikon som skyddar glasflaskan och ger ett säkert grepp. Delar av flaskan, som dinappsringen och mixerlocket, är tillverkat av majs.

En dinapp som din bebis gillar

Det kan ibland vara svårt för en bebis att vänja sig vid en dinapp i stället för att äta från bröstet. Herobilitys dinapp Anti-Colic Teat är tillverkad av medicinskt silikon av hög kvalitet och har även en speciell utformning som ska förhindra att bebisen får kolik. Kolik uppstår av att bebisar suger i sig luft och sväljer den. En luftventil ser till att det inte blir vacuum i flaskan. Dinappens utformning täpper till vid mungiporna, vilket förhindrar att luft kommer med mjölken ner i magen. Dinappen finns i fem storlekar från XS till XL.

Håll drycken varm eller kall

Herobility har termosar i fyra olika färger och som rymmer 300 ml. Perfekt för att hålla vällingen varm under utflykten. Flera av nappflaskorna hos Herobility är en glasflaska. Fördelen med glas är att den är lätt att hålla ren. För att den ska vara lätt att hantera har nappflaskan ett hölje av greppvänligt silikon som är stötdämpande.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 21

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 21

Sida
per sida
Stigande ordning