Imse Vimse

ImseVimses badbyxor hittar du i storlekar från 6 kg upp till 14 kg och de uppfyller Svenska Babysimförbundets rekommendationer. Här hittar du också dreggelhaklappar och amningsinlägg. Idén till ImseVimse kom till när grundaren och ägaren Marie Wallebergs dotter fick blöjeksem. Hon insåg så snabbt att tygblöjor var lösningen på hennes problem. Sedan 1988 har ImseVimse funnits i Visby där de har både kontor och lager.

Målet med företaget har alltid varit att bli det mest miljövänliga företaget i branchen. De senaste 10 åren har ImseVimse expanderat kraftigt och säljer nu till distributörer och kunder i över 50 länder. Företaget letar alltid efter högkvalitativa råmaterial i hela världen, allt för att kunna ge kunden en så ren produkt som möjligt. Av miljöskäl används främst ekologisk bomull.

Stora delar av produktionen sker i Europa, största delen i Lettland men också i Turkiet. Årligen åker ImseVimse ner till sina fabriker för att kontrollera förhållandena, de är väldigt måna om att de uppfyller deras krav för miljö, kvalite och arbetsvillkor för sina anställda. ImseVimses största produkter är deras tygblöjor men de har också tillverkning av simbadbyxor, haklappar, amningsinlägg och bindor i tyg.

De har nära samarbeten med testfamiljer som hjälper dem att utveckla sina produkter och testinstitut som testar deras material för kemikalieinnehåll och vattentäthet. ImseVimse har ett starkt fokus i sitt företag på begränsning av deras miljöbelastning och deras företag genomsyras av ett ekologiskt tänk, inte bara vad gäller deras produkter utan också hur de som företag jobbar.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 22

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 22

Sida
per sida
Stigande ordning