Jabadabado

Produkter från Jabadabado

Jabadabado är ett svenskt företag som levererar barnartiklar och leksaker av hög kvalitet. Här på Big Baby hittar du ett brett utbud av produkter från Jabadabado som passar barn mellan 0 till 3 år. Du kan till exempel köpa en vacker sängmobil som hjälper ditt barn att somna gott både vid tuppluren och nattningen. Även denna produkt är tillverkad av trä, likt det mesta från företaget.

Vi är återförsäljare av barn- och bebisprodukter och vi är noggranna med vilka företag vi väljer att samarbeta med. När det kommer till barnprodukter ska de vara både säkra, roliga och fina. Varför inte införskaffa dig en vacker sänghimmel till ditt lilla hjärtegryn? Vi säljer underbara sänghimlar som du enkelt fäster i taket med en krok, förhoppningsvis kommer detta hjälpa ditt barn att sova gott hela natten.

Behöver du en mobilarm?

En mobilarm fästes i spjälsängen och sedan kan du fästa önskad mobil i denne. Mobilarmar från Jabadabado är tillverkade av trä, vilket är mer hållbart än plast. Det innebär att du kan återanvända dem till efterkommande barn, eller ge bort den till andra som väntar barn. Mobilarmar från Jabadabado är skapade för att passa alla spjälsängar tack vare sin smarta fästanordning. Självklart är den säker att ha vid barn.

En mobil hjälper ditt barn att somna

Att ha en mobil ovanför sängen till din bebis har många fördelar. Det kan hjälpa dem att somna lugnt då de har någonting att titta på. Som ny förälder kan det vara jobbigt att hinna med allt som ska göras och att kunna lägga din bebis i spjälsängen kan underlätta mycket. Det är större chans att ditt barn finner sig i att ligga där själv om de har en mobil att titta på.

Leksaker som är säkra för de små

Leksaker från Jabadabado är tillverkade i trä, vilket är ett hållbart material som även är säkert för ditt barn. Detta då det är ett naturligt material som inte innehåller några skadliga ämnen. Jabadabado har gott om leksaker till barn under tre år, som kommer hålla dem roade under lång tid. De har även en del utbildande leksaker som kommer ta ditt barn framåt i sin viktiga utveckling.

Jabadabado - ett svenskt kvalitetsföretag

Jabadabado har funnits sedan år 1993 och är kända för sin höga kvalitet. Med deras produkter kommer du ha ett nöjt barn både när det är bebis och lite äldre. De har produkter som hjälper dig i ditt föräldraliv. Vad sägs om vackra sängmobiler som ditt barn kan titta på tills det somnar? Eller varför inte en fin sänghimmel som gör barnrummet dekorativt och riktigt fint.

Visa som Rutnät Lista

4 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

4 Produkter

per sida
Stigande ordning