Lammskinn & fårskinn

Vad kan vara mysigare än ett lammskinn eller fårskinn till barn? Att använda lammskinn eller fårskinn är ett perfekt sätt att förvandla en kall vagn till något varmt och skönt när kylan kommer. Dessutom är de otroligt allsidiga och kan med fördel flyttas både till soffan för extra komfort, till matstolen som mjuk dyna eller som underlag i pulkan en härlig vinterdag. Då de är lätta att bära med sig är det enkelt att packa ner det på resor så att barnet alltid har något bekant och tryggt med sig. Lammskinn och fårskinn är ett bra sätt att till exempel göra en resevagn skönare, då de annars kan kännas ovana för barnet.

Särskilt populärt är det med lammskinn till barnvagn, och det är mycket förståeligt. Förutom att de är otroligt snygga, gör de det både mysigt och varmt för babyn. Det är klart att man vill att barnet sitter så bekvämt som möjligt på åkturen. Lammskinn samt fårskinn är perfekta för kyliga vinterdagar när man behöver den där extra värmen, men de passar minst lika bra resten av året som extra skönt underlag i vagnen. Vi har lammskinn för baby i olika modeller och färger där du kan välja bland till exempel grått, beige eller svart och om du vill ha långt eller kort hår, klippt som oklippt. Allt beroende på vad just du är ute efter och vill ge din baby. Lammskinn och fårskinn håller värmen, andas och reglerar fukt på samma gång och fungerar därför lika bra för sommaren som för vintern. Detta samtidigt som de ger ett ombonat och mysigt intryck. Perfekt för små barn som är värda det allra bästa. Babyskinn och fårskinn är helt enkelt något som passar för de flesta tillfällen och gör allt lite mjukare och lite härligare.

Ett bra tips är också att utrusta dig med ett schampo speciellt tillverkat för lammskinn och fårskinn för att hålla dem rena och fräscha. Det oumbärliga hjälpmedlet för att ta bort fläckar från bus eller mat.

Baby med allergi – lammskinn och fårskinn till baby med allergi

Har du en baby med allergi? Oroa dig inte, du kan använda lammskinn och fårskinn till baby iallafall. Du kan använda det i så väl barnvagnen men även i barnrummet. Det blir då ett mysigt ställe där babyn kan ligga i till exempel babygymmet, och det kan också fungera som en extra skön lekmatta för de större barnen. Använd den med fördel tillsammans med kuddar och filtar och bygg en inbjudande läshörna. Våra fårskinn till barn är baby safe vilket innebär att de är tumlade för att kunna säkerställa att det inte finns kvar några skadliga ämnen eller taggar i fårskinn och lammskinn till barn. Så nu kan du börja använda ett lammskinn till baby med allergi. Våra mjuka och följsamma modeller kommer i klassiska och naturliga färger som passar in i alla hem, barnrum och vagnar. Välj bland mjuka favoriter från vårt sortiment och överraska ditt barn med ett nytt mysigt fårskinn.

Visa som Rutnät Lista

6 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

6 Produkter

per sida
Stigande ordning