Leksaker för 0-1 år

Leksaker för 0-1 år

Leksaker för 0–1 år

Leksaker delas ofta in i månader utifrån vad barnet klarar av till exempel leksaker 6 månader för leksaker är inte bara viktiga för att barnen ska vara nöjda och glada, de är minst lika viktiga för barnens utveckling. Hos oss hittar du barnleksaker för alla åldrar, även de minsta. I vårt breda sortiment hittar du allt ifrån babygym och gåstolar som både stimulerar och utmanar barnet. Självklart kan du räkna med att hitta många stora varumärken i vårt utbud som till exempel Skip Hop, 2Me och Teddykompaniet. Oavsett om du söker leksaker 3 månader, leksaker 6 månader, leksaker 8 månader eller ett år har vi leksaker som är roliga och som ger barnen underhållning och stimulans. Så är ditt barn ett halvår, kolla in kategorin leksaker 6 månader som hjälper ditt barn att utvecklas och ha skoj.

Babygym

Ett babygym är en perfekt leksak för en liten bebis, redan vid 3 månader. Vi har ett brett utbud av babygym från exempelvis SkipHop, men även från andra märken. Vi har även leksaker som passar direkt efter födseln, så som sängmobiler som kan verka lugnande när ditt barn ska sova. För leksaker 6 månader och äldre har vi gott om i vårt utbud som till exempel skallror, musikleksaker och lära gå-vagnar. Dessa är både underhållande och pedagogiska. Leksaker till barn under 1 år är utvecklande för barnet och hjälper dem att öva på allting de behöver lära sig innan de blir äldre.

Gåstolar

I den här produktkategorin hittar du även gåstolar, bra leksaker 6 månader och till äldre barn. Oftast har de även en aktivitetsbräda med ljud och ljus som barnet kan roa sig med. En gåstol kan användas till mer än att bara ta sig runt, vissa har även en gungfunktion som är väldigt uppskattad bland barnen. Vi har leksaker för alla åldrar och för alla typer av barn. Självklart är de av hög kvalitet och från bra varumärken som levererar trygga och säkra produkter till din bebis. Oavsett om du behöver leksaker för 2 månader, leksaker för 6 månader, 8 månader eller 10 månader hittar du det hos oss.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 143

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 143

Sida
per sida
Stigande ordning