Leksaker för 1-2 år

Leksaker för 1-2 år

Leksaker för 1–2 år

I åldern 1–2 år är bebisar väldigt fascinerad av sin omgivning. De älskar att upptäcka nya saker, platser och att krypa runt. Här på Big Baby hittar du en uppsjö av leksaker från 1 år som stimulerar och aktiverar din bebis. Här finns roliga leksaker till 1 åringar som utvecklar både finmotorik och rörelse. Här kan du hitta leksaker för 1 år och leksaker för 2 år från godkända leverantörer som är kvalitetssäkrade enligt lag. Säkerheten är naturligtvis A och O när det kommer till barn och baby. Kika runt bland allt vårt stora utbud av leksaker 2 år som innehåller allt från böcker till bollar.

Gosedjur finns i kategorin leksaker 1 år och är något som aldrig går ur tiden. Den har också många funktioner och kan fungera som både lekkamrat, docka eller som en kompis vid nattning. Ett gosedjur är ofta något som vi har med oss genom hela livet som en påminnelse om barndomen. Kanske har du själv kvar nallar eller andra leksaker från när du bara var 1 år? Varför inte införskaffa ett gosedjur och ge ditt barn chansen att skapa sina egna minnen? Vi har ett brett sortiment av nallar och andra kramdjur som passar för alla personligheter. Givetvis följer de säkerhetsföreskrifterna som ställs av EU när det gäller leksaker 1 år och leksaker 2 år.

Leksaker 1 år

När ett barn kommit upp i åldrarna 1–2 år räcker det inte längre med att ligga på en filt och mysa. Då behövs det lite andra medel och leksaker anpassade efter åldern för att kunna stimulera de små. Här på Big Baby hittar du en uppsjö av olika aktivitetsleksaker som kan roa din lilla goding i timmar. Ett stapeltorn är en populär aktivitetsleksak för 1 år som också utvecklar logik och motorik. Vissa modeller kan även fungera som en bitring för småttingar som håller på att få nya tänder. En perfekt leksak för en 1 åring alltså.

Andra populära leksaker från 1 år är till exempel speldosor som blinkar och spelar musik. Desto mer och ljud ju roligare för den lille. Olika klossar är perfekta leksaker för en 1 åring med flera olika användningsområden. Bygg ett torn tillsammans med de små och låt de sedan rasera det. En lek som kommer uppskattas om och om igen. Vissa klossar kan till och med läggas som ett pussel med några av barnens favoritmotiv. Perfekta leksaker för 1-2 åringar är de som går att variera och kombinera.  Du kan också satsa på något så enkelt och klassiskt som en liten fotboll i tyg. Det är en leksak alla 1 åringar och åringar kommer älska.

Leksaker 2 år

Att kombinera lek och lärande har alltid varit en populär metod med stor framgång. Här hos Big Baby har vi tagit in pedagogiska leksaker till 2 år som passar varje steg i den lilles utveckling. Vi har leksaker från 1 år som kan följa din baby hela vägen upp till förskoleålder. Hos oss kan du köpa flera olika barnböcker till exempel med allas favoriter Babblarna. Att läsa och titta i böcker tillsammans med barn är både mysigt och viktigt för deras språk och inlärning. Ett säkert kort att satsa på med andra ord.

Glöm inte att aktivera den lille i badkaret med leksaker från 1 år. En bok som tål vatten eller en klassisk badanka kan vara ett alternativ. Hos Big Baby har vi ett stort sortiment i kategorin leksaker 2 år och vi kan nästan garantera att du kommer hitta något som passar din lille skatt. Här finns till exempel leksaksmobiler och verktyg så ditt barn kan göra precis som du. Att härma vuxna är som bekant en stor del av utvecklingen för de små. Leksakerna för 1 åringar är tydligt indelade i underkategorier så du hittar det du söker. När ditt barn börjar bli lite större kan du kolla på leksaker 2 år, men många av barnets leksaker för 1 år kommer nog att hänga med ditt barn.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 169

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 169

Sida
per sida
Stigande ordning