Liggdelar & mjukliftar till barnvagn

Liggdelar & mjukliftar till barnvagn

Det finns många tillbehör till en barnvagn som kan vara bra att införskaffa när man ska ha eller har fått barn. Liggdelar och mjukliftar är två av dem. Liggdelar är mycket praktiska och när man ska införskaffa barnvagn till en liten baby så är det många som väljer just barnvagn med liggdel. Dessa är som regel ganska rymliga och kan därför användas länge innan barnet växer ur dem. Ett alternativ är att använda mjuklift i sittvagnen. Du kan också använda en mjuklift i liggdelen vilket har fördelen att den är mycket smidigt att bära med sig om man inte vill ta med hela barnvagnen, till exempel om man behöver lämna barnvagnen i trapphuset eller vill slå sig ned på ett trångt café.

Om man ska välja en mjuklift eller liggdel till sin vagn beror helt och hållet på preferenser. Det går också att kombinera både och. Man kan ha en mjuklift i liggdel utan problem. Du får en barnvagn med liggdel oavsett vad du väljer. Skulle det vara kallt ute så kan du lätt och smidigt placera en åkpåse i liggdelen.

När du köper liggdelar eller mjukliftar finns också flera olika tillbehör som kan vara bra att införskaffa. Om du vill kunna bära med dig barnet när det behövs men föredrar en liggdel till vardags är mjukliftar ett bra tillbehör – att ta med när du behöver extra flexibilitet. Regnskydd för liggdel och insektsnät till liggdelar kan vara bra för att skydda barnet mot väder ock insekter. Skulle det vara som så att du redan har ett barn som åker vagn men behöver en plats till så finns det syskonvagn med liggdel. Har du en extravagn så finns det även liggdel för resevagn.

Liggdelar och mjukliftar är mycket funktionella och gör det lätt att anpassa barnvagnen utifrån dina behov.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 25

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 25

Sida
per sida
Stigande ordning