Littlephant

Littlephant erbjuder smarta, roliga, inspirerande och färgrika produkter för dig, dina barn och ditt hem. Produkter som sätter ett leende på läpparna. Produkter som uppmuntrar ditt kreativa tänkande och bevisar att form och funktion kan fungera i perfekt harmoni. Littlephant är skapad av designern och illustratören Camilla Lundsten. Littlephant erbjuder smarta, roliga, inspirerande och färgrika produkter för dig, dina barn och ditt hem. Produkter som sätter ett leende på läpparna. Produkter som uppmuntrar ditt kreativa tänkande och bevisar att form och funktion kan fungera i perfekt harmoni.

Deras produkter är utformade med en svensk attityd och ett litet galet uttryck. Förälska dig i roliga böcker, mjuka filtar, påsar med flera syften, vackra muggar, kreativa väggklistermärken och smarta tillbehör. Alla skapade med unika mönster eller motiv från världen av Littlephant. För Littlephant är det viktigt att ta hand om andra och världen omkring. Därför går en del av vinsten direkt till välgörenhet. Därför är Littlephants produkter endast tillverkade i fabriker som uppfyller deras mycket höga krav. Och därför är alla deras produkter tillverkade med respekt för luften som vi andas och människorna omkring oss.

Littlephant är baserade i Sverige och deras kontor ligger i centrala Stockholm. Detta är deras nav där allt skapas. Men de är ett varumärke som spridit sig över hela världen, från Europa till Asien, Australien och USA med en utökad familj av stora medarbetare och partners runt om.

Det hela började med karaktären Littlephant, en liten röd elefant skapad av Camilla Lundsten för sina barnböcker. Ända sedan Camilla var ung har hon alltid haft en penna i handen, ständigt skapat karaktärer, platser och utrymmen, och bilder från hennes fantasi. "Det underbara med att teckna är att det är gränslöst", säger hon, "och du kan skapa vad du vill". Skandinavien har en härlig tradition av illustration och berättande. Att växa upp med föräldrar som läser böcker och serier för henne, omgiven av Mumintrollet, Stig Lindeberg, Elsa Beskow, Poul Ströyer, Ilon Wikland och många fler, var hon inspirerad av sin egen fantasi.

Under 2008 Camilla blev kontaktad av det svenska förlaget Rabén & Sjögren (utgivare av Astrid Lindgrens böcker bland annat). De älskade hennes bilder och ville producera böcker med hennes illustrationer. Camillas bakgrund är i Creative direction/varumärkesutveckling, produktdesign och inredning. Under 2009/2010 startade hon varumärket Littlephant "för att låta alla illustrationer jag älskar komma till liv", säger hon. Konsumenterna började att be om mer produkter och Littlephant växte snabbt till att bli ett varumärke för både barn och vuxna. Idag erbjuder Littlephant inte bara böcker och berättelser för barn, men även produkter för dig, dina barn och ditt hem. Och Littlephants karaktär är att hitta nya äventyr att berätta om, så håll ögon och öron öppna.

Visa som Rutnät Lista

1 Produkt

per sida
Stigande ordning
  1. Littlephant Bok Äntligen God natt!
    Littlephant Bok Äntligen God natt!
    Specialpris 49 kr Ordinarie pris 99 kr
    Slut i lager
Visa som Rutnät Lista

1 Produkt

per sida
Stigande ordning