Rätt Start Täcke Säng Eco 100x130

I lager
SKU
RS9851
379 kr
Lagerstatus
Webbutik
2 st
STOCKHOLM
Kungens kurva
Tillfälligt slut
Häggvik
Tillfälligt slut
Sickla
Tillfälligt slut
GÖTEBORG
Sisjön
Tillfälligt slut
Backaplan
Tillfälligt slut
Kaserntorget
Tillfälligt slut
MALMÖ
Svågertorp
Tillfälligt slut
Babytäcke för spjälsäng. Yttertyg av ekologisk bomull (GOTS). Öko-Tex klass I baby certifierad. Allergisäkra material. Maskin tvättbar i 95°C. EXCLUSIVE är en högkvalitativ serie kuddar och täcken för nyfödda som är utformad tillsammans med specialister för att ge spädbarn maximal sovkomfort för att sova hela natten. Fyllningen är av kardad högkvalitativ polyesterfiber med extremt goda tvätt egenskaper, fibern ventilerar effektivt bort fukt och överskottsvärme så att barnet ligger torrt och lagom varmt. Fördelen med yttertyg i mjuk, skön mikrofiber är att mikrofiber har en unik förmåga att transportera vidare fukt vilket tillsammans med fyllningen ger ett torrt, kvalsterhämmande och smutshärdigt täcke.

Mått: 100x130cm, fyllning: 300g.
Yttertyg: 100% ekologisk bomull (GOTS) . Fyllning: 100% kardad högkvalitativ polyesterfiber med extremt goda tvätt egenskaper.
Tvättråd: Täcket tål tvätt i 95°C men för normaltvätt rekommenderar vi 60°C med skonsam centrifugering (fintvätt) detta gör att täcket behåller sin spänst samt ökar livslängden på produkten. Använd aldrig sköljmedel och helst flytande tvättmedel. Tumla täcket i låg temperatur & skaka ut täcket efter tumling.