Mammakläder

Mammakläder

Mammakläder

Att vara gravid är en stor omställning både fysiskt och psykiskt, med rätt mammakläder kan du åtminstone känna dig bekväm med din nya gravidmage. På BigBaby erbjuder vi ett brett sortiment med fina mammakläder online och i våra butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Oavsett om du är i behov av en jacka eller en klänning finns det i vårt utbud.

Plagg som passar både under och efter graviditeten

Hos oss på BigBaby hittar du flera plagg som du kan använda både under din graviditet och efter bebisen är född. Du hittar bland annat toppar och linnen som du kan använda även när du ammar. De finns i varierande färger och utföranden.

Under graviditeten är det viktigt att kunna känna sig bekväm, vilket är enklare med kläder som är anpassade för gravida kvinnor. Genom att köpa kombinerade gravid- och amningskläder slipper du köpa nya kläder efter att bebisen har tittat ut. Efter graviditeten försvinner inte magen direkt och då kan det vara skönt med mammakläder. Mammabyxor är en bra investering som ger stöd åt magen.

Mammakläder från välkända varumärken

I vårt sortiment med mammakläder hittar du högkvalitativa plagg från ledande varumärken. Det innebär att de är designade av personer med bred kunskap inom området och de vet vad du som gravid behöver för att vara både snygg och bekväm under graviditeten. Hos oss finns till exempel underkläder från Carriwell som har funnits på marknaden sedan 1996 och som fokuserar på bekväma och stödjande kläder.

Du hittar också fina mammakläder från Boob, ett företag som arbetat med kläder för gravida sedan 1999. Deras mål är att förse blivande mammor med allt de kan tänkas behöva för en bekväm graviditet och amningsperiod. Dessa två är bara ett fåtal av de varumärken BigBaby samarbetar med, som alla har sin höga kvalitet och bekvämlighet gemensamt.

Underkläder till gravida

Hos oss kan du även köpa underkläder till gravida och du kan smidigt och enkelt beställa dem online. Brösten kan ofta växa och kännas ömma under graviditeten, då är det viktigt med en behå som ger rejält med stöd. I vårt sortiment finns det gott om behåar, bland annat i sportversioner som ger ultimat stöd för växande, ömma bröst.

Många av våra behåar är även amningsbehåar så att du kan använda dem även efter graviditeten. Med en amningsbehå är det smidigt att amma ditt barn, oavsett var ni befinner er. Att ha trosor med bra stöd för magen uppskattas också av många kvinnor, därför försöker vi alltid ha ett brett utbud av underkläder för både gravida och ammande kvinnor.

Accessoarer och hjälpmedel

I vårt utbud av mammakläder hittar du också diverse accessoarer och hjälpmedel. Bland annat erbjuder vi snygga sjalar i fina färger. BigBaby har också stödgördlar och stödbälten som hjälper till att ge stöd både åt mage och rygg under graviditeten. De är speciellt bra för dig som lider av foglossning under graviditeten. Vi har också belly binders som är hjälpsamma efter förlossningen.

Besök en av våra fysiska butiker och prova plaggen

BigBaby har fysiska butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö där du hittar våra mammakläder. Många kvinnor föredrar att se, känna på och prova ett plagg innan inköp och det görs enklast genom ett besök i en av våra butiker. I butikerna träffar du professionell personal som kan svara på dina frågor och hjälpa dig hitta rätt produkter.

Handla dina mammakläder på nätet

Du kan också välja att köpa dina mammakläder online i vår webbutik. Då kan du i lugn och ro kolla igenom sortimentet och även läsa produktbeskrivningar gällande alla saker. När du lagt din beställning skickas varorna hem till dig och du kan prova dem i lugn och ro. Självklart erbjuder vi rätten att returnera om du inte skulle vara nöjd med ditt inköp.

Känn dig snygg under hela din graviditet

Med våra mammakläder kan du känna dig snygg under hela din graviditet och givetvis efteråt. Även som gravid är det viktigt att känna sig fin och därför är det viktigt att välja rätt kläder. Sedan ska de givetvis vara bekväma också, vilket de mammakläderna du hittar på BigBaby alltid är.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 60

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 60

Sida
per sida
Stigande ordning