Mammakläder

Mammakläder

Mammakläder

Tiden under och efter graviditeten innebär stora förändringar för dig som väntar barn. Därför är det viktigt med bekväma kläder som underlättar för dig i vardagen. Hos oss på Big Baby kan du köpa dina mammakläder online och få de levererade direkt hem till dörren. I vårt sortiment hittar du flera kända varumärken som till exempel Carriwell och Boob. Handla allt från underkläder och tröjor till linnen och scarfar online.

Det finns inget som säger att du behöver klä dig tråkigt bara för att du är gravid. Många varumärken har idag satsat stort på just mammakläder och det finns ett brett och varierat sortiment både online och i våra butiker. Det viktigaste när du väljer mammakläder är att plaggen sitter bekvämt och ger stöd för byst och mage. Ett tips är att köpa kläder som är amningsanpassade redan under graviditeten.

Plagg under och efter graviditeten

Alla graviditeter är olika och det kan vara stor skillnad mellan när magen börjar växa hos kvinnor. Generellt kan de flesta ha sina vanliga kläder under de första fyra månaderna av graviditeten, sedan är det dags att börja inhandla mammakläder. Idag kan du uppdatera din garderob med jeans, tröjor, underkläder och linnen smidigt online. Varför inte köpa en klänning online som du kan använda på sköna sommardagar eller vid speciella tillfällen?

De flesta är nog medvetna om att de behöver införskaffa nya plagg under graviditeten. Men du behöver också plagg som är anpassade för din kropp efter att barnet är fött. Ska du amma finns det speciella amningsplagg som du enkelt kan knäppa upp. Här finns också plats för bröstinlägg som förhindrar att bröstmjölk läcker ut och förstör dina kläder. Många satsar på amningsplagg redan under graviditeten då det både är bekvämt och funktionellt.

Hos Big Baby finns allt du som mamma behöver

Hos Big Baby hittar du allt som behövs för att du ska känna dig bekväm under din graviditet. Dessutom finns hela sortimentet tillgängligt online. Här kan du till exempel köpa snygga amningsbehåar som ger bra stöd under amning och graviditet. Att ha en väl åtsittande BH kan dessutom förhindra att dina bröst blir hängiga, vilket är ett vanligt problem efter en graviditet. De finns i varierande storlekar från S-XL.

Förutom kläder har vi speciella magstöd som kan användas både under och efter graviditeten. När du väntar barn ger de bra stöd för ryggen och efteråt hjälper de till att hålla in magen. De är också bra för hållningen vilket speciellt rekommenderas för dig som har gjort kejsarsnitt. Välj mellan olika storlekar och färger för att hitta det som passar dig bäst. Givetvis är dessa tillgängliga att köpa online.

Designers från hela världen

Hos oss online hittar du flera av de mest älskade och respekterade varumärkena när det kommer till mammakläder. De har flera års erfarenhet av att tillverka kläder som är anpassade efter den gravida kroppen. Gemensamt har de att de är experter på att skapa moderiktiga och snygga plagg som går att använda ända fram till förlossningen. Vissa är också anpassade för amning och tiden efteråt. Många plagg är dessutom tidlösa för dig som har tankar om fler barn.

Tiden är förbi då det endast fanns tråkiga mammakläder i simpla färger. Nu finns det nästan ett lika stort utbud för gravida som på de vanliga klädavdelningarna, särskilt online. Många av plaggen går även att använda när du inte är gravid utan problem. På så sätt kan du hitta kläder som passar din stil och dina behov. Skulle något av plaggen du köper online inte passa kan du alltid returnera eller byta storlek.

Accessoarer för alla tillfällen

Här hos Big Baby hittar du inte bara kläder utan även användbara accessoarer i form av ponchos och liknande. Denna kan fylla flera olika funktioner. Framförallt fungerar den som en värmande sjal under blåsiga och kalla dagar om du inte vill ha en jacka. Den kan också fungera som en täckande filt om du inte känner dig bekväm med att amma på offentliga platser. Vi har flera olika alternativ och färger i vår shop online så du kan matcha med din personliga stil.

Handla mammakläder online med prisgaranti

Oavsett om du bara vill utöka din garderob med några nya amningslinnen, en amningstop eller uppdatera hela din garderob hittar du det du söker hos oss. Du kan alltid vara säker på att du handlar till bästa pris eftersom vi erbjuder prisgaranti. Tänk på att det är viktigt att du är bekväm och komfortabel genom hela din graviditet. Därför behöver du funktionella kläder som är anpassade för just gravida. Hitta ditt nya favoritlinne online redan idag!

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 73

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 73

Sida
per sida
Stigande ordning