Maxi-Cosi Mobi XP Comfort Dawn Grey
Maxi-Cosi Mobi XP Comfort Dawn Grey
Maxi-Cosi Mobi XP Comfort Dawn Grey
3 499:-


Lagerstatus
Webbutik
Tillfälligt slut
Kungens Kurva 1 st
Häggvik
1 st
Sickla 2 st
Produktbeskrivning
OBS! Stolen får inte skickas, endast hämtas i butik.

Mobi XP Comfort är Maxi-Cosis senaste bakåtvända stol för den svenska marknaden. Det som skiljer den åt genemot Mobi XP är att klädseln är ytterligare lite vadderad så att ditt barn sitter mjukt och bekvämt genom hela resan. Denna modell är godkänd för barn mellan 9 och 25 kilo.

Mobi är mycket populär, dels för Maxi Cosis träffsäkra design men även för att den enkelt kan lutas under färd. Mobi är en renodlad bakåtvänd stol, E-godkänd 9-25 kg.

Det som skiljer XP från tidigare modeller är ett nytt och lite djupare skal. Stolen har ett inbyggt nackstöd i tyg. Den största skillnaden är ett nytt system för att höja och sänka internselen utan att man behöver ta loss bältena. Mobi XP är aningen smalare (ca 30 mm) i själva kroppen än tidigare modeller, vilket kan underlätta om man ska placera flera stolar bredvid varandra i bilens baksäte. Sitsen på Mobi är rymlig med gott om plats för barnet och stolen har rejält djupa sidoskydd som skyddar vid en sidokrock. På undersidan av stolen, mot bilsätet, finns ett handtag som gör att du enkelt kan ändra lutningen på stolen i fyra lägen, utan att du behöver justera monteringen av stolen.

Mobi monteras på konventionellt sätt med två underförankringsband och bilens bälte. Den har ett inbyggt stödben som används vid montering i baksätet.
Fakta om produkten
Varumärke:
Artikelnummer:
MC8787401131


Share