Maxi-Cosi Mobi XP Night Black
-9%
MC8787392130
Maxi-Cosi Mobi XP Night Black
2 995:- 3 295:-


Lagerstatus
Webbutik
Fler än 10 st
Kungens Kurva Fler än 10 st
Häggvik
Fler än 10 st
Sickla Fler än 10 st
Produktbeskrivning
Mobi XP är Maxi-Cosis senaste bakåtvända stol för den svenska marknaden. Denna modell är godkänd för barn mellan 9 och 25 kilo.

Mobi är mycket populär, dels för Maxi Cosis träffsäkra design men även för att den enkelt kan lutas under färd. Mobi är en renodlad bakåtvänd stol, E-godkänd 9-25 kg.

Det som skiljer XP från tidigare modeller är ett nytt och lite djupare skal. Stolen har ett inbyggt nackstöd i tyg. Den största skillnaden är ett nytt system för att höja och sänka internselen utan att man behöver ta loss bältena. Mobi XP är aningen smalare (ca 30 mm) i själva kroppen än tidigare modeller, vilket kan underlätta om man ska placera flera stolar bredvid varandra i bilens baksäte. Sitsen på Mobi är rymlig med gott om plats för barnet och stolen har rejält djupa sidoskydd som skyddar vid en sidokrock. På undersidan av stolen, mot bilsätet, finns ett handtag som gör att du enkelt kan ändra lutningen på stolen i fyra lägen, utan att du behöver justera monteringen av stolen.

Mobi monteras på konventionellt sätt med två underförankringsband och bilens bälte. Den har ett inbyggt stödben som används vid montering i baksätet.
Fakta om produkten
Varumärke:
Artikelnummer:
MC8787392130


Share