Medela

Medela

Hos Medela hittar du det mesta som du kan behöva vid amning och pumpning. Sedan 80-talet har Medela legat i framkant med att tillverka små, smidiga bröstpumpar för hemmabruk. Till dessa hittar du smarta tillbehör för förvaring och infrysning. Medelas företagsfilosofi: Smart konstruerade produkter är lättare att använda. Som till exempel 2-Phase Expresion teknologin. Den efterliknar barnets sugmönster som gör att mammor kan få ut mer mjölk på kortare tid. Medela Medical startade som ett litet familjeföretag i Schweiz 1961 med endast tre anställda. Deras huvudsakliga tillverkning ligger i bröstpumpar och medicinsk sugteknik. Företaget startades av Olle Larsson och hette från början Medela O.Larsson. I början på 80-talet börjar Medela tillverka mindre smidigare bröstpumpar som kan användas i hemmet. De har sedan efter forskning utvecklats till dagens bröstpumpar som är förstahandsvalet hos många mammor.

Under årens lopp har företaget växt sig större och har idag flera dotterbolag runtom i världen. 1985 startade Medela ett dotterbolag i Sverige. Medela har alltid fäst stor vikt vid att ha kompetent personal som kontinuerligt fortbildar sig. Alla deras anställa ser till att all information kommer ut till produktionsanläggningar, försäljningspartners och kunder.

Medela har ett nära samarbete med flera universitet, i synnerhet med en grupp forkare vid University of Western Australia. Estetik och design är också en viktig del av Medelas produkter förutom smarta funktioner. De har vid flera tillfällen vunnit internationella designpriser för sina produkter. Medelas företagsfilosofi: Smart konstruerade produkter är lättare att använda. Under Medelas historia har de alltid tänjt på gränserna för att få fram mest säkra och effektiva produkter, så som till exempel 2-Phase Expresion teknologin. Den efterliknar barnets sugmönster som gör att mammor kan få ut mer mjölk på kortare tid. 2009 introducerar Medela sin nya globala logotyp "drops of life" och genom den finns nu varumärket Medela som en kraftfull och viktig visuell enhet på marknaden.

”När jag grundade Medela 1961 var vi tre personer. När jag tänker på att vi i dag har ungefär tvåhundra gånger så många anställda, att vi finns representerade över hela jorden och att vi till och med är marknadsledande, ja – då blir jag både glad och tacksam, Olle Larsson"

Visa som Rutnät Lista

3 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

3 Produkter

per sida
Stigande ordning