Mountain Buggy

Mountain Buggy har tillverkat barnvagnar sedan 1992. Under åren har de utvecklats till att bli vad de är idag, en vagn som är influerad av rena linjer och funktionell stil. Från nyfödda till småbarn, från bergsvägar till stadens gator - Mountain Buggy möjliggör för föräldrar att leva ett liv utan gränser. Hos oss hittar du den smidiga syskonvagnen Duet med alla de tillbehör du kan tänkas behöva och även Nano 2.0, den lilla, kompakta sulkyn. Mountain buggys resa började 1992, med en fars behov av att skapa en buggy med möjligheten att fungera i all terräng, att göra det möjligt för honom att njuta av Nya Zeelands bergsvägar med sin baby. Så med finmekanik, skapade han grunden till Mountain Buggys legendariska all-terräng plattform.

Utformningen och tekniken i deras plattform har utvecklats under åren för att avsiktligt ge en estetisk design som är influerad av rena linjer och funktionell stil. Från nyfödda till småbarn, från bergsvägar till stadens gator - Mountain Buggy möjliggör för föräldrar att leva ett liv utan gränser. Att vara världens första i en världsklass på en konkurrensutsatt marknad, är Mountain Buggy starkt engagerade i att ligga steget före i spelet, att lansera en all-terräng revolution för varumärket - att göra sina produkter mer relevanta för dagens moderna föräldrar, men att ändå hålla fast vid varumärkets äkthet och arv.

Från företagets början har deras team av ledande ingenjörer kontinuerligt utvecklat denna plattform, skickligt införlivat styrkan i sitt DNA över hela sortimentet, vilket garanterar att ultimata ingenjörskunskaper löper genom alla deras prisbelönta produkter. Deras DNA bygger på manöverbarhet, hållbarhet, anpassningsförmåga och enkelhet. De är mycket stolta över hantverket i alla Mountain Buggys, med ett löfte om maximal säkerhet, försäkran om att de levererar högpresterande produkter. Deras team av professionella anställda är samvetsgranna i att leverera väl genomtänkta produkter, med en personlig touch, med taktil strategi som garanterar att de bästa materialen och textilierna används. De lägger stor omsorg vid monteringen av delarna för hand, genom de sista stadierna av packning av produkten på ett säkert sätt i sin skräddarsydda förpackning för att säkerställa en säker ankomst till sina kunder.

Stolthet, utförande och samarbete levereras genom alla deras produkter som är tillverkade med yttersta precision, och anländer till kunden med högsta kvalitet som garanteras, eftersom de tror på att ge kunder produkter som de kan lita på i många år framöver. “Our design philosophy is characterized by I LOOK, I GET, and I FEEL. We want parents to fall in ‘love’ with our products and our innovations, we want them to feel that they ‘get’ plenty of value whether it is function or performance, and then especially we want them to ‘feel’ great about the products ongoing use. We consider that a success in design, development, marketing, and sales

Visa som Rutnät Lista

1 Produkt

per sida
Stigande ordning
  1. Mountain B Väderkit MB Nano Regn och UV-skydd
    Mountain B Väderkit MB Nano Regn och UV-skydd
    Specialpris 299 kr Ordinarie pris 449 kr
    Slut i lager
Visa som Rutnät Lista

1 Produkt

per sida
Stigande ordning