Munchkin

Färgglada barnprodukter från Munchkin

Säkra produkter för de små

Munchkins varumärket är passande döpt efter en katt, kramgo och mjuk. Det är ett varumärke som tillverkar högkvalitativa småbarnsprodukter. Här hos oss hittar du bland annat produkter som är passande i köket, så som mjuka och greppvänliga barnskedar. De långa skaften gör det enkelt att nå hela vägen ner till botten i barnmatsburkar.

Gör matningen enkel och säker

Med färgglada matningsskedar från Munchkin blir matningen lika rolig för barnen som att spela ett spel. De är greppvänliga och de har även praktiska funktioner som att du kan se om maten är för varm för barnet att äta. Det gör inte bara att matningen blir rolig, utan även trygg och säker.

Leksaker

Småbarn kanske inte är gamla nog för att kunna spela brädspel, men det finns många andra leksaker som roar dem. Munchkin skapar barnvänliga leksaker som dessutom är giftfria. Vad sägs om prasselböcker som ditt barn kan hålla själv? De är säkra för ditt barn att bita i, och det finns inga farliga småbitar.

Produkter när ditt barn får tänder

Vi vet alla hur jobbigt det kan vara när de små håller på att få tänder, men det finns en del saker som kan hjälpa dem. I Sverige kan du köpa Munchkins bitringar i olika varianter, mönster och färger, bland annat kylbitringar som svalkar skönt mot det ömma tandköttet.

Förvaring

Om ditt barn älskar att bada får du inte missa den praktiska badleksaksförvaringen från Munchkin. Den fästs enkelt med sugkoppar i badrummet så att leksakerna inte tar upp plats på badkarskanten. Tack vare nätet på sidan är förvarningen luftig och leksakerna torkar snabbt. Smidigt samlade och redo inför nästa badstund!

Lära sig dricka själv

När de små ska lära sig dricka själva kan det bli en hel del spill. Med en trainer cup från Munchkin kan du enkelt stänga locket för att minska spill. Dessutom är flaskan bitvänlig och självklart helt giftfri. Passa på att köpa en flaskborste för att enklare göra rent flaskor och muggar.

Munchkin tillverkar giftfria barnprodukter

Munchkin tillverkar enbart produkter som är säkra för ditt barn. De innehåller inga skadliga ämnen så som BPA och flalater. Matlagningsprodukterna kan enkelt ställas in i diskmaskinen och diskas med dina andra köksattiraljer. Fulla diskhoar med barnens tallrikar, muggar och bestick är ett minne blott. Munchkins barnprodukter gör barnens matstund enklare.

Munchkins barnprodukter är lika mycket till barnen som till föräldrarna. Du som förälder kan känna dig lugn med att det är trygga och säkra produkter. Barnen får roliga och färgglada saker som både roar och är praktiska att använda. Ta gärna en titt på vårt övriga utbud av barnprodukter.

Visa som Rutnät Lista

7 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

7 Produkter

per sida
Stigande ordning