Herobility Nappflaska HeroBottle 340 Pink

I lager
SKU
HYHBT340PK0101
149 kr
Lagerstatus
Webbutik
1 st
STOCKHOLM
Kungens kurva
Fler än 10 st
Barkarby
7 st
Sickla
6 st
GÖTEBORG
Sisjön
5 st
Backaplan
1 st
Kaserntorget
3 st
MALMÖ
Svågertorp
4 st
HeroBottle sätter en ny standard på nappflaskor med nya patentsökta lösningar som kombineras med en vacker och funktionell svensk design.

HeroTeats ovala bröstform passar bebisens mun perfekt, ger ett naturligt grepp och underlättar övergången mellan amning och flaska.

Den världsunika kurviga designen stänger för mungipan på bebisen och minskar risken för dregel, spill och blockerar luft från att komma in i munnen.

Den klassiska ventilen ger ett jämnt flöde på vällingen och motverkar vakuumbildning i flaskan och att bebisen sväljer luft.

Det världsunika Mixerlocket från Herobility underlättar blandning genom att förvandla nappflaskan till shaker. Tillsammans med Mixernätet revolutionerar Mixerlocket sättet att blanda välling helt utan klumpar och kladd. Mixerlocket fungerar även som ett skydd till dinappen vid transport.

I den läckagesäkra behållaren kan du förvara välling, bröstmjölk, snacks, barnmat med mera. Behållaren är dessutom mikrovågsugn- och fryssäker. Varje behållare rymmer 100 ml, vilket motsvarar en stor portion vällingpulver. Ta med flera behållare genom att skruva fast dem i varandra och på botten av HeroBottle eller HeroSippy.