Nappflaskor & dinappar

Nappflaskor & dinappar

Nappflaskar och dinappar

Att välja rätt bland alla nappflaskor och dinappar kan framstå som en mindre djungel. Därför är vi på Big Baby noga med att endast samarbeta med erkända tillverkare som vi vet tillverkar högkvalitativa produkter. Naturligtvis ska de också vara fria från skadliga ämnen. Dessa nappflaskor är bäst för din baby. Flaskorna kommer dessutom i flera olika storlekar anpassade efter hur mycket ersättning/välling ditt barn dricker.

Välj rätt dinapp och flaska

Att välja rätt babyflaska med rätt dinapp kan vara en konst. Ibland måste man prova sig fram för att se vad som passar bäst till din baby och vad babyn tycker om. Visste du till exempel att det finns nappflaskor i glas? En nappflaska i glas kan kännas lite stadigare att hålla i. Men din bebis bryr sig mest om en bra dinapp i rätt storlek. Glöm inte bort att en del bebisar behöver lite tid för att lära sig använda dinappar och nappflaskor, speciellt om du bara ammat. Vill du ge ersättning direkt när din bebis är nyfödd finns nappflaskor för nyfödda.

Tänk på tillbehören

Hos oss kan du köpa till extra dinappar om någon skulle komma bort eller du vill ha ett par extra. Det finns även dinappar till babyflaska. Vissa tillverkare skickar även med tillbehör som en liten burk där du förvarar pulver. Det viktigaste är dock så klart att nappflaskan passar bra till din bebis och att hen vill dricka ur den. Flaskorna kommer dessutom i flera olika färger.

Visa som Rutnät Lista

4 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

4 Produkter

per sida
Stigande ordning