Naty Baby Rash Creme Eco 50ml

I lager
SKU
NY245616
89 kr
Lagerstatus
Webbutik
4 st
STOCKHOLM
Kungens kurva
3 st
Häggvik
Tillfälligt slut
Sickla
2 st
GÖTEBORG
Sisjön
Tillfälligt slut
Backaplan
Tillfälligt slut
Kaserntorget
Tillfälligt slut
Naty har skapat en helande organisk kräm mot hudutslag med beprövade naturliga ingredienser som kommer att lugna irriterad hud och minska rodnad som ofta orsakas av fångad fukt.Detta balsam är ett effektivt medel fullt med organiskt odlade botaniska ingridienser som sheasmör och kylande aloe. Sheasmör i sig är en naturlig babyvårdsprodukt som är känd för sin intensiva koncentration av naturliga vitaminer. Aloe vera och solrosoljor är perfekt att lugna torr och kliande hud. Regelbunden användning av en liten mängd kräm hjälper till att förhindra ytterligare rodnad.

1. Byt ditt barns blöja ofta. Naty rekommenderar sina Eco by Naty-blöjor som är gjorda av naturliga material som ger en utmärkt andningsförmåga och torrhet, särskilt för ett känsligt barns hud.
2. Tvätta med Natys milda, ekologiska Eco by Naty Baby Wash. Skölj din babys rumpa i vanligt vatten och klappa hans/hennes hud torr.
3. Låt din baby få vara utan blöja så ofta som möjligt. Lufttorkning hjälper läkningen.
4. Använd bara en liten mängd kräm som du stryker ut i ett tunt lager innan du byter till en ren blöja. Krämen är den första försvarskanalen mot fukt.