NG Baby

Från att enbart ha tillverkat madrasser har NG-Baby vuxit till ett välkänt varumärke inom barnrumstextilier. Sortimentet innehåller allt från madrasser, täcken och kuddar till påslakan, spjälskydd, amningskuddar, haklappar och mycket mycket mer. NG-Baby startades 1959 av Nils Gerhard Jacobson i Emmaljunga och gick då under namnet NG-Madrasser då den största tillverkningen var just av barnmadrasser. Från att enbart ha tillverkat madrasser har NG Baby vuxit till ett välkänt varumärke inom barnrumstextilier. Sortimentet innehåller allt från madrasser, täcken och kuddar till påslakan, spjälskydd, amningskuddar, haklappar och mycket mycket mer.

Produktutveckling och sömnad sker fortfarande i deras egna fabrik i Emmaljunga - precis där Nils Gerhard en gång i tiden började sin verksamhet. De har kvar samma passion och kärlek till att ge det allra bästa till våra barn. Det är hantverk från början till slut. När de får in en ny leverans av tyger tar Ulla hand om dem. Hon kontrollerar kvalitén, skär tygerna till de olika produkterna och lämnar delarna vidare till sömnadsavdelningen. Där tar sömmerskorna över och syr produkterna färdigt. De arbetar bara med de bästa sömmerskorna som har många års erfarenhet av babyprodukter och sömnad. Färdiga produkter packas manuellt efter en noggrann kvalitetskontroll - varje produkt kontrolleras innan det packas. Som Du kan förstå, blir det sällan några fel - de tillverkar varje produkt till minsta detalj med glädje och kärlek till barnen och livet. NG Baby vill ge bara det bästa till våra barn.

NG Baby har tillverkat bäddutrustning till babyn sedan 1959 i fabriken i Emmaljunga. Med kärlek och passion till att bara erbjuda det allra bästa till babyn utvecklar de kontinuerligt sina produkter. Efter så många år har de samlat på sig mycket kunskap och erfarenhet av baby sängtextilier. När Du väljer produkter från NG Baby kan Du vara säker på att få högsta kvalitet vad gäller både sömnad och material kvalité. De väljer material med stor omsorg och ser alltid till barnets bästa. NG Baby använder bara allergitestade råvaror från leverantörer som är certifierade. De kontrollerar varje produkt manuellt innan de skickar dem vidare till sina kunder. När Du väljer produkter från NG Baby, kan Du vara säker på att få högsta kvalitet vad gäller både sömnad och material. NG Baby erbjuder bara det bästa.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 26

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 26

Sida
per sida
Stigande ordning