Herobility HeroEco Servis Start Blue

Slut i lager
SKU
CA405088
Specialpris 240 kr Rek. pris 479 kr
Lagerstatus
Webbutik
Tillfälligt slut
STOCKHOLM
Kungens kurva
Tillfälligt slut
Sickla
Tillfälligt slut
GÖTEBORG
Sisjön
Tillfälligt slut
Backaplan
Tillfälligt slut
Kaserntorget
Tillfälligt slut
MALMÖ
Svågertorp
Tillfälligt slut
Hej då smutsiga kläder och flygande tallrikar! HeroPlacemat är världsinnovationen som är ett måste för alla småbarnsföräldrar. Den patentsökta vakuum och magnetkopplingen låser fast både mattan, tallriken och haklappen mot bordet eller barnstolen. På detta sätt försvinner glipan mellan bordskanten och haklappen där maten normalt brukar trilla ner och landa i knät. Silikonmattan skyddar bordet och tallriken som är gjord i växtbaserat material sitter tryggt fast och går inte att slänga i golvet. Kitet innehåller även HeroEcoFeeding Spoon som pricken över i:et!

Undvik att koka produkten då det kan få materialet att ändra form.

Notera: Det kan förekomma mindre variationer i färgen på produkten. En lätt marmorerad yta är normal och påverkar inte produktens funktion eller hygien.

Herobilitys HeroEco-line är gjord med majs. Majsstärkelsen utvinns efter att de delar av majsen som kan ätas tas om hand. Majsstärkelsen omvandlas sedan till bioplast. Medan majsen växer absorberas koldioxid från atmosfären, vilket bidrar till minskad klimatpåveren kan återvinnas genom industriell kompostering - fråga på din lokala återvinningscentral.