Paraplyvagnar

Paraplyvagnar

När barnet har vuxit ifrån liggvagnen är nästa steg en sittvagn och det finns många olika varianter att välja mellan. När ni ska ut och resa eller bara åka till affären så kan det kännas lite klumpigt att få in en sittvagn i bilen. Dessutom så ska ni ha plats för både inköp och resväskor. Då är paraplyvagnar en perfekt lösning. 

Paraplyvagnar är väldigt lätta att hantera. De är enkla att fälla ihop och de tar minimal plats i bagageutrymmet. Bor ni i en lägenhet och har inte mycket yta att förvara barnvagnen på så är paraplyvagnar extra praktiskt.

Det finns många olika modeller av paraplyvagnar. Vilken som passar ditt barn bäst är upp till den personliga smaken. Det du måste tänka på när du väljer bland paraplyvagnar är deras vikt och måtten de får när du fäller ihop dem. Det finns paraplyvagnar som blir långsmala när du fäller ihop dem men det finns även paraplyvagnar som blir lite mer kompakta, som små fyrkantiga paket, när de fälls ihop. De flesta modeller har en maxvikt på 15 kg och det brukar räcka för en paraplyvagn då barnet är ca 3,5 år vid den vikten och inte längre åker i vagn.

Är ni i behov av en tvillingvagn om ni precis har fått ett till barn eller kanske till och med tvillingar? Då finns det även paraplyvagnar för tvillingar. Skulle det ena barnet vara yngre och behöva vila när ni är ute och går så finns det paraplyvagnar med liggläge. Ett paraplyvagntest genomförs alltid, för att garantera säkerheten och funktionaliteten på produkten.

Letar du efter en praktisk, kompakt vagn som kan ersätta din nuvarande barnvagn? Eller vill du ha en extravagn att ha med på resor? Vi har något som faller i er smaken! Kika in vårt utbud av paraplyvagnar.

Visa som Rutnät Lista

2 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

2 Produkter

per sida
Stigande ordning