Pippi

Pippi

Ett mycket populärt varumärke som du hittar här hos oss på Big Baby är Pippi. Varumärket tillverkar högkvalitativa produkter som är väldigt omtyckta bland småbarnsföräldrar i Sverige. I vårt utbud hittar du bland annat en stor mängd Pippi dregglisar, en perfekt haklapp för små barn som dreglar mycket, vilket bebisar ju gör. Med en dregglis från Pippi slipper kläderna bli blöta av saliv och har du några stycken kan du enkelt byta när det behövs. Vi säljer dregglisar från Pippi i flera olika färger, till exempel lila, svart och grått. På så sätt kan du enkelt matcha din Pippi haklapp med kläderna som din lilla bebis har på sig.

Mysiga och varma filtar

En bebis behöver förstås ha en mysig babyfilt att ligga i, speciellt när det är lite kyligt. Hos oss hittar du en mängd olika modeller som är mjuka och bra för din bebis. Våra produkter är noga utvalda av experter och en Pippi babyfilt är en bra investering för din baby. Pippis filtar är gjorda av 100 procent bomull och kan givetvis tvättas. Den är perfekt att ha i vagnen, i sängen eller för bebisen att ligga på när han eller hon över på att ligga i magläge på golvet. Med en filt från Pippi kommer din bebis vara nöjd.

Amningsfiltar

Pippi har också ett utbud av specifika filtar gjorda för att passa vid amning. Kanske känner du dig obekväm med att amma öppet? Då är det perfekt med en amningsfilt. I vårt utbud säljer vi amningsfiltar i paket om sex och du kan självklart välja mellan flera olika färger. De är gjorda i en härlig bomullskvalitet som är mjuk för både dig och din bebis. Ta en titt i vårt sortiment med Pippi-produkter och vi lovar att du kommer att hitta en dregglis eller något annat mysigt som passar både dig och din lilla guldklimp. Hos oss får du hög kvalitet till ett fördelaktigt pris.

Visa som Rutnät Lista

1 Produkt

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Produkt

per sida
Stigande ordning