Pyjamas & Bodys

Pyjamas & bodys

Pyjamas och bodys är plagg som är perfekta för din nyfödde bebis den första tiden i livet. Vi på BigBaby har ett stort utbud av plagg i mjuka tyger med gulliga mönster. Flera kommer i neutrala färger som passar både för pojkar och flickor. I den här kategorin hittar du även sovpåsar vilket är perfekt för de små som gärna viftar med händerna och väcker sig i sömnen.

Bodys är mycket praktiska plagg

Den stora fördelen med bodys är att det är praktiska plagg som är enkla att ta på och ta av. Det kan nämligen bli hel del klädbyten under den första tiden som nybliven förälder. Det finns bodys som du trär över huvudet på bebisen och sådana som knäpps vid magen. Det är enbart du som förälder som vet vilket du tycker är smidigast till ditt barn.

En annan version av body är bodysuits vilken har tillhörande ben, lite som en vanlig pyjamas. Dessa fungerar mycket bra som sovplagg eftersom de flesta bebisar har en tendens att sparka av sig täcket. Med en praktisk bodysuit kan du vara säker på att din bebis inte fryser vare sig under dagen eller natten. Flera av dessa har även små söta huvor som håller huvudet varmt.

En sovpåse underlättar nattningen

Föräldrar avråds ofta från att använda täcken till sina nyfödda eftersom det finns en risk att de drar upp täcket över ansiktet när de sover. Om du ändå vill att ditt barn ska ha en trygg och säker sovstund kan du satsa på en mysig sovpåse. Det ser lite ut som en sovsäck och ser till att armarna är säkrade mot kroppen samtidigt som barnet sover.

På BigBaby har vi flera sovpåsar att välja bland. Det rekommenderas särskilt när ditt barn börjar rulla runt och röra på sig i sömnen. Med en sovpåse sover du tryggt i vetskapen om att din bebis inte kan rulla ut. En sovpåse rekommenderas även för dig som har en liten som viftar med armarna i sömnen. Det minskar risken att ditt barn slår sig själv och därmed vaknar.

En mysig pyjamas gör nattningen roligare

Det är redan från början fördelaktigt att få in en mysig kvällsrutin med din bebis. Det kan till exempel inkludera massage och byte till en gosig pyjamas. En mjuk och härlig pyjamas gör kvällen ett perfekt avslut på dagen, både för ditt barn och dig som förälder. Tack vare det stora utbudet av material och färger kan du variera dig i all oändlighet och matcha pyjamasen efter humör och säsong.

Alla som har barn vet att nattningen kan bli en hård kamp mellan starka viljor. Satsa därför på en pyjamas som är enkel att ta på och av. Flera modeller har dragkedjor eller knappar som går hela vägen ner, perfekt när du ska byta blöja. En annan bra variant är tvådelade pyjamasar, med tröja och byxor. Det går även köpa till tillhörande strumpor.

Hitta de perfekta plaggen hos BigBaby

Vårt mål på BigBaby är att vara en naturlig del av barnfamiljen. Vi vill finnas där ända från början och under ditt barns uppväxt. Vi vet hur viktigt det är med mjuka och skonsamma plagg för de minsta, därför är vi väldigt noga med vilka leverantörer vi samarbetar med. Flera av plaggen är tillverkade i OEKO-certifierat bomull så att du ska kunna göra ett medvetet och klimatsmart val.

En baby använder en hel del kläder i början och framförallt bodys. Spill och kladd är en naturlig del av vardagen. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig och säljer därför pyjamasar och bodys i flerpack. Du kan även sortera varorna efter prisklass så det blir enklare att hitta det du söker. Det är också möjligt att sortera efter tillverkare om du skulle önska.

Storleksguide till din bebis

I början kan det vara svårt att veta vilken storlek du ska köpa till din bebis. Majoriteten av alla plagg börjar på storlek 50 vilket rekommenderas mellan 0–1 månad. Vi har även bodys och pyjamas i denna storlek.

När det kommer till bodys och pyjamas kan du utan problem satsa på en storlek större och låta ditt barn växa i plaggen. På en pyjamas kan du enkelt vika upp både armar och ben så att det inte känns obehagligt för ditt barn. Bodys är även plagg som främst bärs hemma, det gör alltså inget om de är lite för stora under en kort tid.

Perfekta plagg vid blöjbyten

Som nybliven förälder till en liten nyfödd bebis är alla tricks välkomna. Både pyjamas och framförallt bodys är smidiga plagg som gör blöjbytet till en barnlek. Glöm plagg där du måste ta av alltihop. Med smidiga bodys behöver du bara knäppa upp nedtill, dra upp plagget och byta blöja. Många pyjamasar har även knappar nertill så du slipper ta av hela pyjamasen, vilket smidigt när nattblöjan ska bytas.

En annan fördel med bodys är att de är bekväma för ditt barn att ha på sig. De skaver inte eller lämnar röda märken på huden. Tänk på att en bebishud är extra känslig, därför behövs det plagg som är skonsamma på alla sätt och vis. Glöm inte heller att tvätta plaggen innan första användningen med ett tvättmedel som är speciellt avsett för bebisar.

Bodys och pyjamasar till rimliga priser

Vi på BigBaby är väl medvetna om att bodys och pyjamasar är plagg som behövs i flera exemplar. Vår åsikt är att alla ska ha råd med sköna och mjuka bodies till sina småttingar. Därför satsar vi mycket på att erbjuda konkurrenskraftiga priser som passar för alla plånböcker. Här på hemsidan ser du alltid aktuell lagerstatus, både för nätet och våra fysiska butiker runt om i landet.

Ett måsteplagg

Bodys och pyjamasar är "måsteplagg" för alla nyblivna småbarnsföräldrar. Dessa praktiska plagg underlättar både vid blöjbyten och läggdags. Bodyn är dessutom perfekta som underplagg då knapparna förhindrar plagget från att glida upp och blotta magen. Vi har ett brett sortiment i varierande färger och storlekar, perfekt för både pojkar och flickar. Givetvis är plaggen tillverkade i mjuka och skonsamma material som känns skönt mot din bebis känsliga hud.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 23

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 23

Sida
per sida
Stigande ordning