Rubens barn

Rubens barn

Rubens barn är en del av vårt original sortiment och i serien ingår det ett flertal olika mjuka dockor. Dockorna är gjorda i 100 % ekologisk bomull och du kan välja mellan ett tiotal olika varianter. Rubens barn är den perfekta gåvan och kan användas för alla barn från nyfödd ålder.

Dockorna erbjuds i modellen EcoBuds vilket innebär att de är gjorda av ekologisk bomull. Namnet "buds" kommer från det engelska ordet för knopp och kompis. EcoBuds vill helt enkelt vara vänner med både barnen och miljön. Big Baby är en av flera återförsäljare av Rubens barn EcoBuds runtom i landet.

Mjuk liten docka

När det är dags för den lilla dockan Rubens barn att tvättas kan den maskintvättas och torktumlas på låg värme. Kläderna behöver dock handtvättas. Dockorna är unika, mjuka och av hög kvalitet plus handgjorda. Spana in de olika dockorna för att hitta den docka som blir din och dina barns favorit.

Rubens barn kommer i olika storlekar och stilar. Kläder varierar mellan kjolar och byxor. Alla dockorna har ljusare färger på kläderna som är diskret mönstrade. Dockorna från Rubens barn har utsetts till ”Toy of the Year” inom kategorin "eco-friendly". Dockorna har fått egna namn vilket gör dem till en personlig lekkamrat.

Visa som Rutnät Lista

10 Produkter

per sida
Stigande ordning
 1. Rubens Barn Docka Ecobuds Fern
  Rubens Barn Docka Ecobuds Fern
  Specialpris 296 kr Rek. pris 395 kr
 2. Rubens Barn Docka Mini EcoBuds Lily
  Rubens Barn Docka Mini EcoBuds Lily
  Specialpris 187 kr Rek. pris 279 kr
 3. Rubens Barn Docka Mini EcoBuds Basil
  Rubens Barn Docka Mini EcoBuds Basil
  Specialpris 187 kr Rek. pris 279 kr
 4. Rubens Barn Docka Mini EcoBuds Flora
  Rubens Barn Docka Mini EcoBuds Flora
  Specialpris 187 kr Rek. pris 279 kr
 5. Rubens Barn Docka Mini EcoBuds Elm 23cm
  Rubens Barn Docka Mini EcoBuds Elm 23cm
  Specialpris 187 kr Rek. pris 279 kr
Visa som Rutnät Lista

10 Produkter

per sida
Stigande ordning