Sängkläder, bäddtextil & bäddutrustning

Sängkläder, bäddtextil & bäddutrustning

Hos oss på bigbaby.se hittar du ett stort urval av fina sängkläder för barn. Du kan välja bland gosiga och mjuka set i olika färger och mönster för barnvagnen, vaggan eller spjälsängen. Här finns också sängkläder för alla barnsängar och sängkläder till barnvagn. Sängkläder för barn så som påslakan, örngott och underlakan i kvalitativa material från välkända märken skapar en trygg och skön plats där barnet kan vila. Fyll på med underbart mjuka sängkläder till barn som bjuder in till sömn. Hos bigbaby.se hittar du ett stort och varierat utbud av sängkläder för barn. Vi har sängkläder för barn i olika sängmått, både för de allra minsta till de lite större som sover i spjälsäng. Kanske vill de själva vara med och välja sina nya sängkläder för barn föreställandes en elefant? En favorit är helt klart sängkläder för barn i mjuka bomullsjerseytyger.

Förutom sängkläder för barn och sängkläder för barnsängar hittar du i vårt sortiment också andra praktiska produkter såsom täcken, kuddar och spjälskydd och andra produkter som gör sängen bekvämare för barnet. Här hittar du allt från madrasskydd för spjälsängen och mjuka filtar till sänghimlar för små prinsar och prinsessor. Skapa en mjuk viloplats med ett babynest eller lägg en fluffig fårskinsfäll på golvet för en liten slummer.

För de allra minsta som precis slutat med blöja är bäddskydd något som kommer underlätta oerhört. De släpper inte igenom fukt, men är samtidigt tillverkade i ett mjukt material som andas. För de barn som sover i spjälsäng har vi mjuka och vadderade spjälskydd för att hindra babyn från att göra sig illa vid rörelser i sömnen. Hos bigbaby.se hittar du sängkläder för barn, allt du kan tänkas behöva för att skapa en både snygg och bekväm sovplats för ditt barn – liten som stor!

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 298

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 298

Sida
per sida
Stigande ordning