Sittvagnar

Sittvagnar

Hos oss på Big Baby hittar du bara noga utvalda sittvagnar. Vi har valt ut det bästa från bland annat Bugaboo, Stokke och Emmaljunga m.fl. Till våra sittvagnar kan du alltid välja att komplettera med till exempel en mjuklift eller liggdel så har du kan du använda sittvagnen redan till ditt nyfödda barn. 

Om du kompletterar med en liggdel så är det enkelt att bara koppla loss sittdelen från chassit för att sedan fästa fast liggkorgen istället. En sittvagn kommer med en vändbar sittdel som har fullt liggläge så att du kan börja använda den från ca 6 månader och uppåt. Till det får du ett chassi och dessa kan komma med antingen fyra fasta hjul eller så får du svängbara hjul i fram. Där utgår du från dig själv och vilka behov du har i din vardag. Det är det som avgör vad du väljer. De svängbara hjulen är smidiga att ta sig fram med i trånga utrymmen medans de fyra fasta hjulen ger en bra stadga om du rullar din sittvagn i lite mer ojämn terräng.

De svängbara hjulen har många gånger möjligheten att låsas i fast läge så att de bara går rakt fram och då får du även med dessa chassin mer kontroll om du rullar på ojämna underlag. Hjulen finns också att välja på lufthjul eller vanliga plasthjul. Väl pumpade lufthjul gör att din sittvagn rullar väldigt lätt, minus är risken för punktering men då de fungerar precis som ett cykelhjul så går det väldigt lätt att bara byta innerslang. Undertill på sittvagnarna har du en stor varukorg som är lätt tillgänglig där du kan ha alla nödvändigheter som du kan tänkas behöva under en dag.

Till våra sittvagnar har vi en hel del tillbehör som kan vara bra att ha så som skötväskor, åkpåsar, sittdynor m.m.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 53

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 53

Sida
per sida
Stigande ordning