Skip Hop Skötväska Duet 2 in 1 Svart
AV221101
AV221101_1.jpg
AV221101_2.jpg
AV221101_3.jpg
Skip Hop Skötväska Duet 2 in 1 Svart
1 695:-


Lagerstatus
Webbutik
2 st
Kungens Kurva 3 st
Häggvik
7 st
Sickla 3 st
Produktbeskrivning
Duet är Skip Hops hittills snyggaste skötväska i en unik design med många fler användningsområden än vanliga skötväskor. Duet är multifunktionsväskan som faktiskt är TVÅ väskor i EN.

Ytterväskan är en exklusiv shoppingväska i konstläder med silverdetaljer, två innerfack och stängs med en karbinhake. Innerväskan är en praktisk axelväska med plats för mycket förvaring, fyra ytterfack, två innerfack, mobilfack och blixtlåsstängning. Väskorna sätts enkelt ihop med metallås och tas lika enkelt isär när du ska använda en av väskorna separat. Axelremmen i samma färg går att fästa på båda väskorna.

Som skötväska har Duet alla funktioner du behöver. Många fack för allt du behöver till din baby, smarta barnvagnsremmar som säkrar väskan på vagnen, justerbar axelrem och en mjuk skötmadrass.

Packa babysakerna i den löstagbara innerväskan, så kan du när som helst lyfta ur den och använda shoppingväskan separat när du får lite tid för dig själv - träna, fika, shoppa, eller kanske middag med någon du tycker extra mycket om?

Mångsidig 2-i-1 väska
9 fickor varav en med blixtlås
Hängs smidigt på barnvagnen eller bekvämt över axeln
Barnvagnsremmar på båda väskorna
Justerbar axelrem som går att användas på båda väskorna
Mjuk skötmadrass ingår
Storlek: bredd 49 cm, höjd 33 cm, djup 17 cm

Fakta om produkten
Varumärke:
Artikelnummer:
AV221101


Share