Skip Hop

Skip Hop är det amerikanska företaget som startade med en skötväska 2003 och nu har ett helt sortiment av babyartiklar så som leksaker, diverse skallror, en äta-serie, babygym och självklart en hel rad med snygga och funktionella skötväskor. De lägger alltid stor vikt i säkerhet och kvalité. Skip Hop står för balansen av modern design och äkta funktionalitet! År 2003 insåg nyblivna föräldrarna Michael och Ellen Diamant att deras skötväskealternativ var begränsade. Omgiven av rosa och blå skötväskor, skissade Ellen en väska som var moderiktig och super funktionell särskilt för on-the-go stadsliv de ledde. Duo Skötväska föddes och de har aldrig sett tillbaka.

Varken Ellen eller Michael kommer från babyindustrin. Ellens passion för produktinnovation och hennes bakgrund som art director inom förlagsbranschen och marknadsföring och branding för lyxvaror tillför den där särskilda Skip Hop visionen. Efter 15 år som en teknisk entreprenör hade Michael en strävan att bryta ny mark som öppnar nya möjligheter hela tiden. Det är den hemliga sås som definierar Skip Hop - balansen av modern design och äkta funktionalitet.

På Skip Hop känner de att det inte finns några problem som de inte kan lösa! I själva verket är det denna anda av kreativ problemlösning som driver deras kultur på Skip Hop. Det är vad Skip Hop gör - de välkomnar nya perspektiv som sträcker och utmanar dem att bli bättre och bättre för konsumenterna och deras små! Idag är Skip Hop ett globalt livsstilsmärke för föräldrar, barn och småbarn. Under Ellens kreativa ledning har miljontals produkter berört livet för föräldrar och barn i över 30 länder runt om i världen. Från Kina till Polen, Frankrike, Mexiko, Brasilien, Australien och allt däremellan, det är en fantastisk upplevelse att framgångsrikt hitta partnerskap över gränser och kulturer.

Föräldraskap är ett arbete av kärlek och Skip Hop har åtagit sig att göra det så enkelt och roligt som möjligt. Det börjar med deras djupa engagemang i säkerhet och kvalitet. Deras produkter går igenom rigorösa tester för att ta oron ur föräldrarnas beslutsprocess. Skip Hop ger tillbaka genom välgörenhetsorganisationer så som Baby Buggy och Ovarian Cancer Research Fund som hjälper utsatta familjer få saker de behöver för att vara de bästa föräldrarna de kan vara. Skip Hop är hedrade att samarbeta med dessa människor och organisationer.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 49-58 of 58

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 49-58 of 58

per sida
Stigande ordning