Skötbord & skötbyråer

Det finns en hel del olika skötbord och skötbyråer att välja emellan och det gäller bara att komma fram till vilken sort som fungerar bäst för ditt hem och din familj. De finns de klassiska varianterna, golvskötborden, som ofta kommer med en hel del förvaring undertill. De finns i trä som ser ut som byråer och som man många gånger kan fortsätta att använda som just det efter att man använt det klart som skötbord. 

Dessa skötbyråer och skötbord som är i trä är inte lämpliga att ha stående i ett badrum på grund av fukten utan det hamnar oftast i babyns rum. Sen finns det golvskötbord som kommer med en vadderad bädd upptill som man kan lyfta på och under den så har du en badbalja. Dessa skötbord brukar också ha ett par hyllplan under för förvaring. De kan också vara väldigt smidiga att använda om man har plats för dem i ett badrum eller ett rum med tillgång till vatten.

Att välja ett skötbord eller en skötbyrå är oftast bara en fråga om utrymme, att den får plats där man tänkt att ha den. De flesta skötbord och skötbyråer är vita till färgen men vi har också en del i färg för dig som vill matcha till din babys spjälsäng. Många skötbord och skötbyråer ingår i en serie med möbler så som spjälsäng och garderob. Till våra skötbord och skötbyråer har vi en hel del olika skötbäddar i diverse mått och färger så att du alltid kan hitta en som passar till ditt skötbord. Oftast är dessa skötbäddar behandlade med en vaxad yta så att de lätt går att torka av men det kan alltid vara skönt för det lilla barnet att du lägger en frottéhandduk på skötbädden.

De skötbord och skötbyråer vi har hos oss kan du fortsätta att använda som en vanlig möbel efter att du har använt det klart som skötbord som nämnts tidigare. Det är perfekt för familjen som kanske inte har så mycket plats hemma. Här får du två i ett.

Sedan finns det även väggskötbord. Har man lite trångt hemma så kan ett väggskötbord vara ett bra alternativ då det tar väldigt lite plats när det är uppfällt. Det skruvas fast i väggen t.ex över toaletten och sedan fäller du bara ner locket och kan då lätt byta blöja på din baby. Många gånger följer det med en lite tunnare skötbädd i väggskötbordet och en hel del förvaringsutrymme finns i väggdelen.

Vad behöver du då fylla ditt skötbord eller din skötbyrå med. Det klassiska är blöjor, tvättlappar, salvor, puder och lite extra kläder kan vara bra att ha i närheten också. Till det är det också väldigt smidigt att ha en blöjhink i närheten. Det finns flera varianter som är antibakteriella och luktfria.

Hos oss på Big Baby försöker vi alltid ha så mycket skötbord och skötbyråer som möjligt på lager så att om du kommer in i någon av våra butiker kan du få med dig din vara direkt. Gör du en beställning via vår e-handel så har du ditt skötbord eller din skötbyrå på 1 - 3 dagar.

Visa som Rutnät Lista

11 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

11 Produkter

per sida
Stigande ordning