Skötväskor & Transportväskor

När man har småbarn är det mycket man ska tänka på att ha med sig och då är det bra att ha en skötväska. I skötväskan förvarar du allt du behöver ha med dig för att ditt barn ska hålla sig hel, ren och torr. Skötväskor kommer dessutom i ett flertal snygga designer vilket gör det enkelt att hitta en stil som passar dig. Kanske är du den personen som gärna vill ha en skötväska i skinn eller en skötväska i nylon? Eller föredrar du en mer neutral grå skötväska i canvas? Det finns skötväskor i flera olika material och mönster, så du kan enkelt hitta det som faller dig i smaken. Många moderna skötväskor är både praktiska och snygga.

En bra skötväska har plats för allt du behöver och dessutom fack och fickor som gör det enkelt att organisera det du har med dig. Det är blöjor, våtservetter, extrakläder och mycket annat som behöver få plats. Vissa skötväskor har särskilda fickor som rymmer exempelvis en iPad eller en telefon. I en sådan väska kan du packa även sådant som du själv behöver så att du slipper ta med dig flera olika skötväskor.

Har du flera barn? Eller har du fått tvillingar? Då kan en skötväska för tvillingar vara något. Dessa skötväskor är större och rymligare och det är för att det ska få plats med fler blöjor, våtservetter och extra kläder till två barn.

Något som har blivit populärt idag är att ha en skötväska som ryggsäck. Det är smidigare att bära med sig den. Som förälder har man då båda händerna fria och begränsas inte på något vis. Sådana skötväskor är lämpliga vid exempelvis aktiviteter och rörelse. De flesta skötväskor kan dock fästas på barnvagnshandtaget om det skulle behövas.

I vårt sortiment hittar du flera skötväskor som fått goda betyg i test för skötväska. Skötväskor testas för att noggrant kunna matcha förväntningar och efterfrågan. Det är viktigt att skötväskor är rymliga, tåliga och har allt som du som kund förväntar dig.

Är barnet i den åldern när det är aktuellt med nappflaska så finns det skötväskor som har särskilda sidofack, dessa är isolerade. Du kan använda dig av detta fack till att förvara antingen varma eller kalla drycker. Du kan alltså hålla vällingflaskan varm eller exempelvis vattnet kallt. Är det en varm sommardag och ni är ute och går i det fina vädret så vill säkert barnet ha en kall dryck att släcka törsten med. Det är inte alltid barnet orkar dricka upp allt och då ställer du bara tillbaka drycken i facket. Sedan är det bara att ta fram den fortfarande kalla drycken när barnet blir törstigt igen.

Till många skötväskor medföljer det skötunderlägg. På detta underlägg kan du lägga bebisen när du ska byta blöja. Den är smidig att ha med sig på resan för du behöver inte bekymra sig för om det finns ett skötbord med dyna. Skötväskor har en hel del funktioner som förenklar vardagen på olika vis. Det gäller att alltid vara förberedd och med skötväskor kan du ha det mesta nära till hands.

Ta en titt i vårt utbud av skötväskor och hitta din favorit!

Visa som Rutnät Lista

Produkter 25-36 of 51

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 25-36 of 51

per sida
Stigande ordning