Snuza Rörelselarm Hero

I lager
SKU
BN02
1 695 kr
Lagerstatus
Webbutik
6 st
STOCKHOLM
Kungens kurva
5 st
Barkarby
5 st
Sickla
2 st
GÖTEBORG
Sisjön
6 st
Backaplan
5 st
Kaserntorget
3 st
MALMÖ
Svågertorp
1 st
Snuza Hero (fd Snuza Halo) larmar om barnets rörelser är svaga eller färre än 8 rörelser per minut upptäcks. Om ingen rörelse alls upptäcks under en period av 15 sekunder kommer Snuza Hero att vibrera. Ofta är denna vibration tillräckligt för att få igång barnet och Snuza Hero återgår till övervakningsläge. Om inte vibration hjälper larmar Snuza Hero. Efter tre vibrationsincidenter larmar Snuza Hero också för att informera om att barnets rörelse har upphört i 15 sek vid tre tillfällen.

Snuza Hero är hos barnet, oavsett om babyn sover i sin säng, ute i vagnen eller i bilbarnstolen. Snuza Hero är inte bunden till en säng utan fästs direkt på barnets blöja eller byxa.

Snuza® Hero har som första mobila andningslarm i världen fått medicinteknisk certifiering vilket innebär att larmet är godkänt att användas på sjukhus.

Snuza Hero sänder inte ljud och överför inte någon radiofrekvens. Därmed finns ingen risk för radiofrekvent strålning. Det går bra att använda Snuza Hero tillsammans med en elektronisk babyvakt för att överföra ljud om föräldern t ex befinner sig i annat rum.

Vibrerar för att få igång barnet om rörelserna upphör.
Larmar om vibration inte får igång barnet.
Fästes direkt på barnets blöja eller byxa, kan användas oavsett var barnet sover.
Kan användas för samsovande tvillingar och prematurfödda barn.
Är liten och behändig - endast 65 mm lång.
Har utbytbart batteri.
Inga sladdar eller eluttag krävs.