Ståbrädor

Har du barn i en ålder där de gärna vill gå själva men inte orkar längre sträckor? Då är en ståbräda ett bra val för dig. Ståbrädan ansluts till en barnvagn och fungerar därför särskilt bra när du har både ett lite äldre barn med upptäcktslusta och ett yngre barn. Då kan det äldre barnet använda denna ståbräda medan bebisen kan ligga i själva vagnen. 

Här hittar du ett antal alternativ av ståbrädor att välja bland beroende på barnets ålder. Ett lite äldre barn klarar sig oftast bra med en enkel ståbräda för vagn som du lätt kan ta bort om du inte behöver den. Är ditt barn något yngre kan det vara lämpligare med en ståbräda med sits. Yngre barn kan ha lite sämre balans och de orkar oftast inte stå längre stunder på en ståbräda. Har du ett barn som gärna vill gå, men som behöver vila mellan varven, kan du med fördel välja en ståbräda med sits. Det gör att barnet kan sitta ner och vila medan du som förälder kan fortsätta att gå med vagnen. Med en ståbräda med avtagbar sits kan barnet välja att stå upp och åka eller vila lite sittandes utan att du behöver stanna. Den är dessutom enkel att fälla upp och fälla ner. Med en ståbräda slipper du kinkiga barn som känner sig tvingade att sitta ner i en vagn.

Ståbräda utan sits eller ståbräda med sits är något du kan ha i åtanke om du funderar på att köpa en ståbräda. Du blir inte lika begränsad när det gäller avstånd om du använder en ståbräda, utan kan enkelt promenera längre sträckor eftersom ditt barn kan välja precis när han eller hon vill gå eller sitta. Du behöver inte köpa en ny vagn men får ändå friheten att kunna ta med dina barn på en promenad, även om du vill kunna gå en lite längre sträcka. Ta en titt i vårt sortiment och se vilken ståbräda som passar din vagn, ditt barn och era aktiviteter.

Visa som Rutnät Lista

5 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

5 Produkter

per sida
Stigande ordning