Stokke barnvagnar

Hos Big Baby hittar du alltid de senaste från Stokke barnvagnar. Vi lagerhåller de klassiska modellerna XploryTrailz och Scoot så att du alltid kan få med dig din Stokke barnvagn direkt. Hos oss kan du alltid få din barnvagn monterad och vi går igenom den tillsammans med dig så att du känner dig trygg i ditt köp. Vi ser också till att du har alla tillbehör som du kan tänkas behöva till din vagn så att inget blir missat.

Stokkes barnvagnar har det där lilla extra. Väl genomtänkta med smarta funktioner som underlättar din vardag. Till det har de en snygg och stilren design på alla sina vagnar och tillbehör. Tidlös design som aldrig går ur tiden. Stokke står för hög funktionalitet och överlägsen ergonomi och komfort.

I våra butiker har du tillgång till serviceverkstad om du någon gång skulle ha något problem med din vagn eller bara vill serva den då det förlänger livslängden på din vagn.

Vi har prisgaranti så hos oss kan du alltid få din Stokke barnvagn till bästa pris. Vi prismatchar alla svenska butiker och näthandlare. Läs mer om vår Prisgaranti här på hemsidan under våra köpvillkor.

Glöm inte att registrera din Stokke barnvagn på www.stokke.com så får du förlängd garanti.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 28

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 28

Sida
per sida
Stigande ordning