Stokke Trailz

Stokke Trailz är vagnen för den aktiva familjen som vill kunna ta sig runt överallt. Med stora hjul och överlägsen fjädring är detta vagnen som tar dig och ditt barn på en bekväm åktur. Liggdelen och sittdelen hamnar i högt läge på chassit så du lätt får kontakt med ditt barn. Stokke Trailz har en stark och stadig konstruktion men är ändå väldigt lättmanövrerad med det ergonomiska handtaget som går att justera i höjd och de svängbara framhjulen som även går att låsa. Till Stokke Trailz har du möjligheten att koppla på ett babyskydd på chassit för ditt nyfödda barn. I samarbete med BeSafe har Stokke babyskydd som går att koppla på chassit direkt utan en adapter emellan. De har också adaptrar till de stora bilstolstillverkarna.

Med sin stilrena design och enkla handgrepp i alla detaljer så är Stokke Trailz en dröm att köra och att använda. Den ergonomiska sitsen på Stokke Trailz är justerbar i flera lägen och även vändbar. Du får en sufflett som går långt utöver vagnen för att skydda så mycket som möjligt mot solen utan att för den delen bli alldeles för varm. Med väl pumpade lufthjul rullar Stokke Trailz lätt över stock och sten men fungerar lika bra att använda inne i stan och med sina svängbara framhjul är den mycket smidig att ta sig fram med i trånga utrymmen. Då framhjulen går att låsa i fast läge så får du mer kontroll över din Stokke Trailz på ojämna underlag om du är ute och promenerar på skogsstigar eller grusvägar. Du har även möjlighet att välja ett chassi med lite mer klassiska hjul som du inte behöver pumpa, allt efter tycke och smak.

Med enkla handgrepp byter du snabbt från liggdel, till babyskydd eller till sittdel på ditt Stokke Trailz chassi vilket är smidigt när du ska iväg snabbt med bilen t.ex. Ska du bara iväg en kort stund till en butik är det smidigt att bara kunna ta med sig chassit för att sedan lätt kunna klicka på babyskyddet direkt på chassit när du är framme och göra de ärenden du har, utan att behöva släpa med dig liggdelen också.

Liggdelen till Stokke Trailz är stor och rymlig inuti så att du lätt kan bädda oavsett årstid. Det är inga problem att få ner ett tjock åkpåse i liggdelen tillsammans med barnet. Liggdelen som är i hårdskal känns trygg både att ha på chassit som att tillfälligt ställa ner den på golvet eller marken med sina hårda sidor. Den skyddar bra mot eventuella stötar. Stokke Trailz kommer i flera snygga färger inspirerade av vårt nordiska klimat. Stilrena färger och mönster som håller i flera generationer.

Till din Stokke Trailz har du flera olika tillbehör som kan vara bra att ha så som åkpåse, parasoll och skötväska, även dessa i snygga färger så att du kan matcha till din vagn.

På Stokkes hemsida www.stokke.com kan du registrera din Stokke Trailz och få förlängd garanti. Hos oss på Big Baby har du alltid ett års garanti och tre års reklamationsrätt.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 16

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 16

Sida
per sida
Stigande ordning