Stokke Tripp Trapp

Är du ute efter en både smart och snygg barnstol har du kommit helt rätt. Stokke Tripp Trapp stol är en klassiker som kommer finnas med i din familj i generationer, och Stokke Tripp Trapp har sålts i över 10 miljoner exemplar. När den lanserades 1972 kom den som en revolutionerande nyhet inom barnstolskategorin, och det var därför inte konstigt att den strax därefter sågs i var och vartannat hem. Designern bakom stolen är Peter Opsvik, och utseendet har i princip varit oförändrat sedan den började tillverkas. Stokke Tripp Trapp finns i många olika färger för att passa in optimalt i just ditt hem.

Stokke Tripp Trapp är designad för att passa vid ett vanligt matbord och på så sätt kan barnet vara en del av familjens liv i köket. Barnet hamnar i centrum vilket både underlättar för föräldrar, men ser också till att barnet kan ta till sig intryck och lärdomar från första parkett. Stokke Tripp Trapp har en intelligent och justerbar design vilket gör att du kan ändra både djup och höjd på sits och fotstöd. På så sätt kan du möjliggöra en ergonomisk och bekväm sittställning för ditt barn, oavsett ålder. Stolen anpassar sig helt enkelt efter barnet. Redan nu kan Stokke Tripp Trapp faktiskt anses som en modern klassiker, men framförallt en stilikon. Med dess tidlösa skandinaviska design är den inte bara praktisk och smart, utan även en fröjd för ögat. Stokke Tripp Trapp är tillverkad av europeiskt bokträ vilket innebär kvalitet och hållbarhet. Den uttänkta formen gör det möjligt för barnet att själv klättra upp i stolen utan att riskera att den välter. Stolen kommer som sagt i många olika nyanser, och alla färger som används vid tillverkningen är vattenbaserade och helt giftfria. För en optimal användarvänlighet kan du även välja till en mängd olika Stokke Tripp Trapp tillbehör.

Stokke Tripp Trapp är gjord i trä och kan användas från och med det att barnet kan sitta på egen hand och faktiskt ända fram till vuxen ålder. Anpassar du fotplatta och sits till rätt höjd får en fullvuxen person gott och väl plats i en Stokke Tripp Trapp stol, som klarar en maxvikt på 85 kilo. För en mindre baby som ännu inte kan sitta kan du använda både Tripp Trapp Babyset och Tripp Trapp Newbornset. De ser till att ge rätt stöd för de allra minsta. Newbornset går att använda fristående på golvet som en babysitter, och Babyset kommer med bygel och ryggplatta. För ett extra stöd kan du välja att komplettera med Stokke Tripp Trapp sele, den ser till att barnet inte kan hamna snett eller glida ur stolen. Vill du ha det extra mjukt kan du ha Stokke Tripp Trapp med dyna som du sedan enkelt kan ta av för att tvätta och göra rent. Ett annat tillbehör är lek/matbrickan som du kan fästa på stolen. Bygeln, eller babysetet som det kallas kommer numera i plast. Detta kan du välja i olika färger, precis som med dynorna, för att du ska kunna skapa din alldeles egna personliga Stokke Tripp Trapp matstol. Välj det Stokke Tripp Trapp paket som passar dina önskemål och behov allra bäst.

Stokke är ett norskt företag som tillverkar möbler med skandinavisk minimalism i tanken. De jobbar med ljusa pastellfärger, mörka skogsfärger och naturmaterial vilket gör att produkterna passar in i de flesta hem. De vill kunna erbjuda föräldrar kvalitet och komfort, men utan att tumma på estetik och design. Förutom den populära Stokke Tripp Trapp stolen har de produkter så som barnvagnar, babysitters och badbaljor i sitt sortiment. Att välja tillbehör från Stokke innebär också en miljösmart investering då de håller år efter år, både kvalitetsmässigt och stilmässigt. Genom att arbeta med noga utvalda material och en ren och avskalad design är detta ett märke som kan ha använts av dina mor- och farföräldrar, men som kanske också kommer användas av dina egna barn en dag. Sedan märket lanserades 1932 har det varit en stor framgångssaga, särskilt Stokke Tripp Trapp stol som är en utav de populäraste produkterna. Idag finns Stokke i över 50 länder och gör familjeliv världen över både enklare och aktivare. Här på bigbaby.se erbjuder vi ett stort sortiment av Stokkes kvalitativa och snygga produkter – allt det som kommer kunna sätta guldkant på din vardag. Att deras produkter går i en viss stil och färgskala gör det också enkelt att matcha dem tillsammans för ett inspirerande hem. Stokke Tripp Trapp är en funktionell produkt som kommer ge ditt barn mer delaktighet i köket, Stokke Tripp Trapp är dessutom en stol som barnet kan växa i.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 47

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 47

Sida
per sida
Stigande ordning