Syskonvagnar & tvillingvagnar

Syskonvagnar & tvillingvagnar

Hos Big Baby hittar du noga utvalda syskonvagnar och tvillingvagnar. De modeller på syskonvagnar och tvillingvagnar vi har kan du oftast köpa som singelvagn till ett barn för att sedan när det är dags bara komplettera med en extra sits till det äldre syskonet. Likväl går det att komplettera med liggkorgar om du ska ha vagnen till tvillingar.Vi har modeller på syskonvagnar där syskonen sitter bredvid varandra men det finns också modeller där de sitter på rad efter varandra. Där får man gärna provköra syskonvagnen hos oss om man har den möjligheten för att känna efter vad som känns bäst.

Kanske är en syskonvagn där barnen sitter bredvid varandra för bred för att ta sig igenom vissa ingångar man använder dagligen? Det kan också kännas ovant att ha barnen på rad då tyngdpunkten på vagnen kommer att förflyttas lite i jämförelse med en vanlig sittvagn. I detta alternativ kan det vara barnens ålder som avgör om det kommer att fungera för er familj eller inte. Om du har syskon i nära ålder kan det kanske bli lite trångt att ha barnen på rad och då kan det vara bättre att välja en syskonvagn där de sitter bredvid varandra.

Vi på Big Baby har valt att ta in syskonvagnar och tvillingvagnar från Bugaboo och Emmaljunga. Syskonvagnen/tvillingvagnen från Bugaboo heter Donkey och den modellen fungerar så att du kan köpa den som singelvagn och sedan har du möjligheten att bredda chassit och komplettera med ytterligare en liggdel eller en syskonsits beroende på vilka behov du har. På Bugaboos sykonvagn/tvillingvagn får du en stor varukorg undertill och stora hjul både i bak och i fram på vagnen. Framhjulen är svängbara vilket gör den väldigt smidig att ha att göra med även i trånga utrymmen så som i butiker m.m. Vagnen är utdragen endast 74 cm bred. Du får också ett höj och sänkbart handtag och en massa valmöjligheter vad gäller färger och mönster på textilierna.

Emmaljungas syskonvagn/tvillingvagn heter Viking, där sitter barnen också på bredden och här kan du välja mellan flera olika chassin som kommer med olika typer av hjul. Du köper också sittdelar och liggdelar separat så du kan välja hur du vill vad gäller färger på dessa. Emmaljunga har flera varianter på syskonvagnar där du köper en vanlig sittvagn och till den kan du koppla på en syskonsits ovanpå sittdelen. Där emellan behöver du bara en adapter som du enkelt klickar på chassit för att sedan kunna fästa på den andra sittdelen. Det är Emmaljungas Super Viking och NXT90 där du har denna möjlighet.

Som du ser har vi på Big Baby försökt att täcka så mycket som möjligt av de önskemål som du som förälder kan ha för att på ett smidigt sätt kunna rulla dina barn i en syskonvagn/tvillingvagn utan att behöva kompromissa på varken funktion eller kvalitet.

Till dessa syskonvagnar och tvillingvagnar finns det alltid en hel del smarta tillbehör så som skötväskor, åkpåsar, parasoll och insektsnät. Ett uppskattat tillbehör till dessa vagnar är en adapter till babyskyddet (den första bilbarnstolen) som du kan klicka fast på chassit för att sedan kunna fästa babyskyddet på vagnen. Väldigt smidigt om man ska åka iväg en snabbis på några ärenden och inte vill ha med sig hela vagnen.

Visa som Rutnät Lista

7 Produkter

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

7 Produkter

per sida
Stigande ordning