Teddykompaniet

Här hittar du Teddykompaniets älskade Diinglisar i alla dess varianter, men också napphållare, speldosor, böcker och skallror. Teddykompaniet strävar alltid efter att ge dig som kund sina bästa idéer och förvekliga dem i nallar av alla dess former. De har alltid unik design och tillverkas av material i högsta kvalitet. 

Teddykompaniet startade för snart 20 år sedan av nyblivna mormorn Raili Norling. Hon ville skapa nallar som inte redan fanns på marknaden. Med hjälp av sin dotter Anna gjorde de sin första resa till Kina med egna skisser och idéer i bagaget, detta var början till vad Teddykompaniet i Båstad är idag. Idag är även sonen Daniel en del av företaget och tillsammans så ritar, skissar och utvecklar de alla sina populära produkter.

Huvudkontor och lager ligger i Båstad och där jobbar 15 personer heltid för att ge den bästa servicen till sina återförsäljare och kunder. I Skandinavien har Teddykompaniet sina egna säljare och i resten av Europa och världen har de ett nära samarbete med flera framgångsrika distributörer. Teddykompaniet har väldigt höga krav på sina samarbetspartner, att de alltid tillverkar produkterna utav den bästa kvaliteten och att de följer alla lagar och regler som garanterar schyssta arbetsmetoder för fabriksarbetarnas bästa. Företaget besöker årligen alla sina fabriker för att med egna ögon se att allt är fläckfritt. Detta gör att Teddykompaniets nallar håller högsta standard och kan lekas med i många år utav både stora och små.

Teddykompaniet är mest kända för sina nallar men de är också distributörer för andra barnprodukter och licensprodukter som till exempel barnböcker till fackhandeln. De har även ett systerbolag, Kids House, som ligger i Båstad där de driver en outletbutik för Teddykompaniet. Företaget har alltid jobbat efter sina egna etiska regler vad gäller säkerhet, socialt ansvar och miljötänk. Dessa har alltid varit viktiga då de jobbar emot familjer, men inte minst för alla barn.

Teddykompaniet är i ständig utveckling, både av sig själva som företag men också de fabriker de jobbar med. Allt för att få ut de allra bästa produkterna på marknaden och få högsta möjliga kundtillfredsställelse. De har alltid unik design och tillverkas av material i högsta kvalitet. Teddykompaniet samarbetar också med Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus som verkar för att miljön inom sjukhuset ska underlätta barnens vistelse och påskynda deras tillfrisknande.

Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 51

Sida
per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-12 of 51

Sida
per sida
Stigande ordning