Umami

Ge mellanmålet i Umami Squeeze

Klämmisar i all ära men vi rekommenderar en Umami Squeeze istället för engångsprodukter. För visst är det bättre att göra dina egna puréer och smoothies? Med en Umami Squeeze kan du enkelt ta med dig nyttiga, hemmagjorda mellanmål till ditt barn. Att göra egna mellanmål innebär också att du vet vad ditt barn får i sig.

Att göra smoothies och ta med i en vanlig nappflaska är inte alltid så enkelt och det kan dessutom bli ganska kladdigt. Men med en Umami nappflaska slipper du spill då den är spillsäker. Oavsett om den är tom eller full står den alltid upprätt, samt att den är mjuk för barnen att klämma på.

En giftfri nappflaska

Umami Squeeze är även giftfri. Den innehåller inte bisfenol, bly, PVC eller ftalater och är därmed helt säker för ditt barn. En annan stor fördel är att du kan frysa in flaskan utan att den tar någon skada. Det är perfekt för varma dagar, då hinner innehållet smälta lagom till mellanmålsdags.

Umamis nappflaskor kan diskas i diskmaskin i det övre facket, vilket gör dem enkla att rengöra. Flaskorna rymmer 120 ml. Att använda denna squeezer är ett utmärkt sätt att värna om vår miljö, då den ersätter engångsförpackningar. Beställ en redan idag och gör nyttiga mellanmål att ha med till ditt barn överallt!

Visa som Rutnät Lista

1 Produkt

per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

1 Produkt

per sida
Stigande ordning