Barnvagnar > Vilkenvagnärdu?
  


Följ vår roliga resa med #vilkenvagnärdu?

Under maj kommer det hända massor av spännande saker med hashtaggen vilkenvagnärdu? Du kan följa detta på vårt Facebook och Instagramkonto. Vilkenvagnärdu?

Drömkåksperson


En drömkåksperson behöver en vagn som klarar det mesta, både härliga promenader och som blir smidig att packa i bilen. Du ska ha en Bugaboo Fox, Bugaboo Donkey, Britax Go Next, Britax Go Big, Emmaljunga Super Nitro, Emmaljunga Super Viking eller en Stokke Scoot.

Cityslickern


En cityslicker kan inte ta sig någonstans utan en riktigt smidig vagn. De som passa dig är en Bugaboo Bee5, Bugaboo Fox, Bugaboo Cameleon3, Britax Smile2, Emmaljunga NXT60, Emmaljunga Viking och Stokke Xplory!

Vagabonden


En globetrotter som du behöver en smidig vagn som kan hänga med på alla dina resor. Du är en Babyzen Yoyo+, Joie Pact Lite, Britax Holiday eller Chicco Liteway.

Triathleten


En sådan hurtbulle som du behöver en vagn som kan hänga med i ditt tempo. Du är en Bugaboo Runner eller Emmaljunga NXT Challange.

Trädkramaren


En frilufsig naturälskare som du, behöver en vagn som du kan lita på under alla omständigheter. Du är en Emmaljunga NXT90, Britax Go Big, Emmaljunga Mondial eller en Stokke Trailz.

Drömkåksperson


En drömkåksperson behöver en vagn som klarar det mesta, både härliga promenader och som blir smidig att packa i bilen. Du ska ha en Bugaboo Fox, Bugaboo Donkey, Britax Go Next, Emmaljunga Super Nitro, Emmaljunga Super Viking eller en Stokke Scoot.

Antal/sida